من برادرم معتاده پدرمم مارو ول میکنه میره و اذیتمون میکنه من سرکار میرم و اهل دوس پسر نیستم داداشم معتادع و ابروی مارو همه جا برده پدرمم هیچ خرجی ب ما نمیده من از ۱۷سالگی دارم اذیت میشم بابا و داداشم دست ب یکی میکنن یا گوشیمو میگیرن یا تهدیدم میکنن یا نمیزارن سرکار برم ن گذاشتن درس بخونم ن پول دادن ارایشگری یاد بگیرم الان خودم دارم پس انداز میکنم برم شینیون و میکاپ یاد بگیرم براایندم من بخاطره خانوادم حتی یه خاستگارم ندارم بابام بمن میگ هرزه درحالی ک من یه دوس پسرم ندارم داداشم چند شب پیش ب بابام گف دخترت فیلم سو..پر میبینه و نشون مامانم میده اما دروغ میگف من تنها فیلمایی ک تو گوشیمه فیلمای ایرانی سینماییه اضلا اهل این چیزا نیستم بابام گف این یه هرزس منو از خونه انداخت بیرون خونه مامان جونم موندم داداشم بمن میخندید میگف خوبت شد داداشم خونه بغلیمون یه عرب زندگی میکنن ک یکساله عراقه همههههخه وسایل خونرو دزدید از راه پشت بوم همه خونرو تخلیه کرده چند صد میلیون اساس و داده نهایت پنج میلیون امروز صبح بابام با کتک منو بیدار کرد هرزه فیلم میبینی گوشیتو میگیرم سم برات میخرم بخور خودتو بکش ناراحتی ..منم کلی خودمو زدم گریه کردم مشکلات روانی بهم هجوم اورده میخاستک خودمو بکشم رفتم کلانتری بازجویی کردن و داداشمو لو دادم ک دزدی کرده اسم و فامیل ازم گرف گف مخفی میمونه گفتم اگ بفهمه منو میکشه گف مخفی میمونه پروندرو میدم قاضی اون حکم جلب میده ما میبریمش خودمون ازش اعتراف میگیریم اسم توام نمیاریم بنظرتون اسم منو نمیارن؟؟؟؟
قراره امشب همه کارتا و شناسنامه گواهی نامه بابامو اتیش بزنم نمیفهمن کار منه چون تاحالا همچین کارایی نکزدم شک نمیکنن
خانما بنظرتون کلانتری مخفی میمونه پلیس نمیگ؟