2777
2789

من برادرم معتاده پدرمم مارو ول میکنه میره و اذیتمون میکنه من سرکار میرم و اهل دوس پسر نیستم داداشم معتادع و ابروی مارو همه جا برده پدرمم هیچ خرجی ب ما نمیده من از ۱۷سالگی دارم اذیت میشم بابا و داداشم دست ب یکی میکنن یا گوشیمو میگیرن یا تهدیدم میکنن یا نمیزارن سرکار برم ن گذاشتن درس بخونم ن پول دادن ارایشگری یاد بگیرم الان خودم دارم پس انداز میکنم برم شینیون و میکاپ یاد بگیرم براایندم من بخاطره خانوادم حتی یه خاستگارم ندارم بابام بمن میگ هرزه درحالی ک من یه دوس پسرم ندارم داداشم چند شب پیش ب بابام گف دخترت فیلم سو..پر میبینه و نشون مامانم میده اما دروغ میگف من تنها فیلمایی ک تو گوشیمه فیلمای ایرانی سینماییه اضلا اهل این چیزا نیستم بابام گف این یه هرزس منو از خونه انداخت بیرون خونه مامان جونم موندم داداشم بمن میخندید میگف خوبت شد داداشم خونه بغلیمون یه عرب زندگی میکنن ک یکساله عراقه همههههخه وسایل خونرو دزدید از راه پشت بوم همه خونرو تخلیه کرده چند صد میلیون اساس و داده نهایت پنج میلیون امروز صبح بابام با کتک منو بیدار کرد هرزه فیلم میبینی گوشیتو میگیرم سم برات میخرم بخور خودتو بکش ناراحتی ..منم کلی خودمو زدم گریه کردم مشکلات روانی بهم هجوم اورده میخاستک خودمو بکشم رفتم کلانتری بازجویی کردن و داداشمو لو دادم  ک دزدی کرده اسم و فامیل ازم گرف گف مخفی میمونه گفتم اگ بفهمه منو میکشه گف مخفی میمونه پروندرو میدم قاضی اون حکم جلب میده ما میبریمش خودمون ازش اعتراف میگیریم اسم توام نمیاریم بنظرتون اسم منو نمیارن؟؟؟؟

قراره امشب همه کارتا و شناسنامه گواهی نامه بابامو اتیش بزنم نمیفهمن کار منه چون تاحالا همچین کارایی نکزدم شک نمیکنن 

خانما بنظرتون کلانتری مخفی میمونه پلیس نمیگ؟

ن نمیگن

نگران نباش

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگن عزیز نگران نباش

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

نه عزیزم کار خوبی کردی اسمتم مخفی میمونه فقط مامانت چرا میزاره باهات اینجوری رفتار شه🥲

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

عزیزم چرا حالا میخوای مدارک باباتو اتیش بزنی؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️