2777
2789
عنوان

رفتم کلانتری داداشمو لو دادم بیایین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 65 پست

حتی نمیشه الکی دلداری داد اما مطمئن باش یه روز همه چی برات قشنگ میشه طاقت بیار عزیزم،هرچقد سخت باشه هرچقد هیچکس درکت نکنه هرچقد هیچکسو نداشته باشی درددلت رو بگی بازم طاقت بیار قرار نیس تاهمیشه اینطوری بمونه....🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اخرش قشنگ میشه کم نیار لطفا،کم نیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم چند صد میلیون اساس بوده مگ میتونه سع ماه بره زندان کلی باید خسارت بده

اگه شاکی نداشته باشه میشه ... باید میرفتیم میگفتی معتاد مواد میکشه تا میومدن جمش میکردن میبردنش

بمیرم برای دلت بمیرم

ک درکت میکنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نمیگن. اگرم یوقتی بابات بهت شک کرد اصلا گردن نگیر. دیوار حاشا بلنده. بعد از این قضایا برو یجایی سر کار. یه پانسیون اجاره کن. اجاره ش کمه. که دیگه نیای خونه. بازم پرس وجو کن

نمیگن. اگرم یوقتی بابات بهت شک کرد اصلا گردن نگیر. دیوار حاشا بلنده. بعد از این قضایا برو یجایی سر ک ...

من الانم سرمار میرم دارم پس انداز جمع میکنم برم شینیون و‌میکاپ ایشالا یکماه دیگ کارم اوکیه اللن فروشنده و صندوقدارم