2777
2789
عنوان

تب یک ماهه

36 بازدید | 2 پست

سلام‌ خانوما بچم از اول فرودین امسال انفولانزا شدید گرفت من و همسرمم گرفتیم ماهم حالمون واقعا بد بود یعنی تا حالا هیچ کدوممون اینطوری مریض نشده بودیم پسرم از همون اول تب داره  ۳ بار پیش دکتر خودش بردم هر بار زمانی ک داروهاش قطع میشه تب پسرم بر گشت الانم بردم پیش ی دکتر دیگه باز دارو نوشت برای تبش البته هیچ علائمی نداره فقط تب ک این سری بردم دکترگفت گلوش التهاب داره بعد ازمایش نوشت براش ک احتمالا ویتامین بدنش کمه (سیستم ایمنی ضعیف) ولی گفت تا زمانی ک تبش کامل قطع نشده نمیتونی ازمایش بدی .حالا من باز میترسم بعد داروها دوباره تبش برگرده شما همچین تجربه ای داشتین ؟

تا میتونی آب هویج تازه  بهش بده اگه میتونه بخوره روزی دوتا لیوان اثرش از هر چی دارو بهتره

کلا اب میوه هارو دوست نداره خود میوه رو میخوره فقط ممنون بابت راهنمایت عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.