2777
2789
عنوان

بزنم یا صبر کنم؟ میشه بیاین؟

112 بازدید | 5 پست

بچه ها میشه راهنمایی کنید خواهشا من روز ۳۵ سیکلم هستم از وقتی اقدامم همین روزا پریود میشم و تا امروز علائم پریود هیچی ندارم امروز یه جوش زدم مثل دوران پریودم...

به نظرتون بی بی بزنم یا صبر کنم ؟

میترسم دوباره منفی بشه استخاره هم گرفتم امروز بزنم بد اومد ...

چیکار کنم؟ اگه بزنم و منفی باشه میمیرم🥺

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش ، چند سال ازدواج کردی؟ چه امروز بدی چه فردا فقط با آرامش و حال خوب این کار کن، ‌تو ...

نزدیک دوسال اینقددددر هرجا میرم میگن بچه بچه دیوونه شدم خودم و همسرم هم عاشق بچه ایم اصلا از درس و کار میفتم نزدیک موعدم که میشه 🥲

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...