2777
2789

اروم با لپش بازی کن بیدار بشه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردم بی خیال خوابیده

حتما بیدارش کن بچه قندش نیوفته

بگیرش تو بغلت یه قطره شیر بنداز رو لبش اگه گشنش باشه میگیره سینه تو

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

تو بیمارستان اینقدر منو با این افتادن قند نوزاد ترسوندن،خودش گرسنش بشه گریه میکنه،اگه تا سه ساعت بیدار نشد خودت سینه تو بزار تو دهنش،میخوره،اصلانم نترس،هر چی بترسی بدتره ممکنه رو شیرتم تاثیر بزاره.

نظرار بیش از دوساعت بخوابه آروم بیدارش کن قندش بیفته دیگه مَه میفته و نمیتونه بلند شه و بهت بفهمونه گشنمه .یکی را داشتیم بچش به جا دو ساعت ۴ ساعت بی شیر مونده بود آقا هر کاریش کرده بودن بچه بلند نمیشد عاقبت بردن نوزاد رو به سرم بستن تا به هوش اومد .حواست باشه

تو بیمارستان اینقدر منو با این افتادن قند نوزاد ترسوندن،خودش گرسنش بشه گریه میکنه،اگه تا سه ساعت بید ...

نوزاد من فقط و فقط موقع پی پی گریه میکنه که جاشو تمیز کنیم من که نمیدونم کی گشنشه فقط میخوابه

نظرار بیش از دوساعت بخوابه آروم بیدارش کن قندش بیفته دیگه مَه میفته و نمیتونه بلند شه و بهت بفهمونه ...

میدونم مادرشوهرم گفته بود بزورم که شده شیر میدم بهش تا سیر نشده نمیزارم سینمو ول کنه