2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام یه بار تو سن ۱۹ سالگی ازدواج کرد و از زن اولش شش تا بچه داشت بعد ۲۰ سال که کوچکترینشون ۸ سالش بوده، همسرش فوت میکنه به خاطر سرطان.

بعد با مادر من ازدواج میکنه و سه تا بچه هم از مادر من داشته و بعد ۴۰ سال مادر منم فوت میکنه اونم بخاطر سرطان

بعد فوت مادرم سر ۴۰ روز هی میگفت برامن زن بگیرید و ما هی گفتیم صبر کن تا سال مادرم اما یکی جادوش انگار کرده بود و یه زن هرزه انداخت تو کاسه اش و با بدبختی پشیمونش کردیم و سر شش ماه یه زن خوب براش گرفتیم ،البته به قول گفتنی چون مارو به مرگ گرفت ما به تب راضی شدیم.

حالا از پدرم بدم میاد و دوسش ندارم دلم نمیخواد برم خونه اش.

حس میکنم اون مادرمو کشته.

اما همسرم همش میگه برو سر بزن ولی من میرم خونه پدرم و یه زن دیگه جای مادرم میبینم آتیش میگیرم نمیدونم چکار کنم.همش خاطرات مادرم که تو خونه کجا مینشست و چجوری با بچه هام بازی میکرد یادم میاد😭😭😭

اسی زود تعریف کن میترسم بابات بیاد مارو هم بگیره

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
بابام یه بار تو سن ۱۹ سالگی ازدواج کرد و از زن اولش شش تا بچه داشت بعد ۲۰ سال که کوچکترینشون ۸ سالش ...

وای بمیرم برات عزیزم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺خدارحمتش کنه مادرتو

بالاخره پدرته برو ببینش