2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

123 بازدید | 14 پست

سلام شغل همسرم با پدرشه یعنی با همن پدرشوهرم حقوق خوبی بهش میده.

اما همش ی سره شوهرم اونجا کار میکنه و همش پدرشوهرمینا مسافرتن بیشتر اوقات 

یعنی درسته ب نظرتون حالا که شوهر من اونجا کار میکنه ی سره برن مسافرت ؟

بعدم چیزی ک اذیتم میکنه من ی دختر شلوغ دارم خوابش کمه الان کلاس نوشتم اسممو ولی واقعا چجوری با دخترم برسم ب همه کارا خب اگه انقدر اونا شوهرمو تنها نزارن زودتر میاد و منم ب کارام میرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یعنی ی سره خونه مامانمیناس هرکار میخوام کنم میزارم پیش اون بنده خداها دو روزه داداشم میاد نگهش ...

ی روز ک مادرشوهرت خونه بود حتی اگ هیچ کاری نداشتی ببر بزارشش پیشش تا بدونه چ اتیشی میسوزونه وچقد دست تنهایی

ساعت چندمیاد خونه؟

من خیلی نارحت میشم شوهرم دخترمو دعوا میکنه دست خودم نیس امشب دعواش کرد بچرو با این حال ک باباشه و حق داره و خیلی هم شوهرم دوسش داره ولی ی لحظه کوتاه گذاشتش تو بالکن اصلا انقد حالم بد شد اعصابم خرد شد بچه گریه کرد طاقت ندارم

اشتباه چرا گلم؟

بچت داره اسم فامیل شوهرت یدک میکشه شوهرت داره خدماتشون انجام میده خودشونم ول میچرخن اونوقت تو مامانتو انداختی دردسر و خودتو اذیت میکنی ک شوهرم نیست وظیفه مادرشوهرته بچتو نگه داره بزار زیر زبون بچت بگه خونه مامانی حالا هرچی ک به مادرشوهرت میگه رو خیلی دوست داره بره پیشش وبفرستش اونجا