2777
2789
عنوان

نشانه های قبل زایمان

74 بازدید | 11 پست

من تو ۳۷ هفته و ۳ روزم 

شما چند روز مونده به زایمانتون یا روزش چه علائمی داشتین

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

من که علائم نداشتم بچه ام تاریخ زدن 22 فروردین

تو عید همه خانواده ام میخواستند برن مسافرت شبش مامانم گفت من نمیرم تو رفتی تو ماه یهو فردا زایمان کردی😂

فرداش کیسه ابم سوراخ شد 8 ام به دنیا امد😂😂

بهش فکر نکن هفته ای دکترت ویزیتت میکنه شک هم کردی برو بیمارستان تا بیاد معاینه ات کنه

ان شاء الله که به خوبی و خوشی و سلامتی زایمان میکنی فقط استرس نداشته باش چون استرس نداره بعدش برات میشه خاطره

من با اون وضعیتم همه عید دیدنی ها رو هم رفتم😂😂😂

من ۳۶ هفته ام به شدت درد لگن و کشاله ران دارم طوری ک تکون میخورم جیغ میکشم و خیلی به واژنم فشار میاد انگار داره میاد بیرون نمیدونم میترسم زودتر از موعد دنیا بیاد سربارداری قبلی انقدر درد نداشتم هفته ۳۸ فشارم رفت بالا سز اورژانسی شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه عزیز دعا کن ماهم به سلامتی و به موقع زایمان کنیم

قربونت عزیزم 

ان شاء الله به خوبی و سلامتی زایمان میکنه

ولی اصلا نه استرس داشته باش نه فکرش و بکن استرس روی اخلاق بعد بچه هم تاثیر داره

اگه دکترت اجازه پیاده روی بهت داده و استراحت نیستی از این ماه اخر لذت ببر به نظرم برو گشت و گذار و برای خودت وقت بگذار

قربونت عزیزم  ان شاء الله به خوبی و سلامتی زایمان میکنه ولی اصلا نه استرس داشته باش نه فکرش و ...

فدات شم اصلا نمیتونم تکون بخورم عین اردک راه میرم خیلی لگن و کشاله رونم درد میکنه اتفاقا دلم میخواد برم بیرون یکم حواسم پرت شه روزا بگذره اما این دردا نمیزاره

فدات شم اصلا نمیتونم تکون بخورم عین اردک راه میرم خیلی لگن و کشاله رونم درد میکنه اتفاقا دلم میخواد ...

عزیزم اخراش دیگه تحمل کن

هممون ماه اخر ی اردک میشیم😂😂😂

ولی اگه دکترت گفته میتونی بری برو تو پارک با دوستت مادرت خواهرت و... تا حال و هوات عوض بشه رو نیمکت بشین یا میتونی حصیر

حال و هوات که عوض بشه استرس و فکر و خیالت کمتر میشه