مادر شوهرم برای عمل میخواد از شهرستان بیاد خونمون من دوتا بچه دارم امتحان ها هم شروع میشه از شنبه خودمم درگیر عفونت رحمم که از قبل عید هنوز خوب نشدم یعنی شرایط روحی و جسمی خوبی ندارم مادرشوهرم ۴تا دختر داره جایی هم که زندگی میکنن دکتر های خوبی هست چندتا از اقوام هم عمل انجام دادن راضی بودن حالا نمیدونم چرا اصرار داره بیاد ۲ هفته پیش من به نظر من آدم خونه خودش راحته چرا میخوای بقیه رو اذیت کنی عمل کن بشین خونه خودت دیگه به نظر شما حق با من هست یانه
ببین باید از اول یجوری رفتار میکردی که نیان برا اینجور کارا بمونن من عموم تهرانه همش الکی میگفت ماموریتم فکر کن خواهرش رفته بود سر بزنه زنش گفته بود بیا تو پارک بچه ها همو ببینن نذاشته بود برن خونشون در این حد الان ۳۰ساله کسی خونشو ندیده
خب بله حق داری متاسفانه بعضیا با اینکه تمام درمان ها و پزشکا شهر خودشونم هست اصرار دارن بیان تهران منم این مشکل رو داشتم نامادری همسرم برای دردهای جزیی مثل معده و وو یا عملایی مثل کیسه صفرا که همه جا هست میومد تهران من واقعا خسته شده بودم یه بارم تو لفافه گفتم من شنیدم فلانی پیش دکنر خوبی عمل کرده اونجا یه دعوایی راه انداخت همه ازمایشا رو هم داده بود حتی نموند بگیره همه رو ازاد حساب کردیم تا چندماهم قهر کرد بعد غر میزنه مادرشوهر دخترش برای چی میره سر بزنه نوش وقتی دختر ایشون باید تا یازده بخوابه 🙄
اولا خونه پس شه.. دوما حق داشت ناراحت باشه ،دو هفته خودتو کنترل چه میشه
عزیزم دعوا داری اگه از لحاظ میگی که خونه مال منه بابام برام خریده ولی مادرم هر دوسال میاد خونم مادر شوهرم سالی ۲بار من حرفی ندارم دیگه واسه عمل نمیتونم
حق داری...واقعا نمیدونم چرا بعضیا میگن فکر کن مادر خودته...هر کس مادر خودش براش فرق داره
من خودم به مادرم راحت میتونم بگم امتحان داره بچم و مشکلی پیش، نمیاد خودش متوجه میشه اما شاید به مادرشوهر بگیم فکر کنه خصومتی هست یا مادرخود ادم بیاد خونه بهم ریخته باشه تازه کمکم می کنه انتظاری هم نداره ولی نمیشه از مادرشوهر توقعی داشت بالاخره ادم رودربایستی داره و...
عزیزم اتفاقا کاملا حق داری اینقدر بچه داری وشرایط زندگی َخت شده آدم دیگه حوصلهی پذیرایی از یه آدم د ...
یعنی چی آدم خودش ودعوت کنه مگه یه دختر غریب چه وظیفه ای داره اگه اومد جوری رفتار نکن که بار بعدم تکرار کنه همشم خودت وبزن مریضی زبر و رنگ بازی در نیار که عادت کنه