2777
2789
عنوان

اگر کسی از شهرستان برای عمل بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید از اول یجوری رفتار میکردی که نیان برا اینجور کارا بمونن من عموم تهرانه همش الکی میگفت ماموریتم فکر کن خواهرش رفته بود سر بزنه زنش گفته بود بیا تو پارک بچه ها همو ببینن نذاشته بود برن خونشون در این حد الان ۳۰ساله کسی خونشو ندیده

حق داری،،بخاطرشرایط زندگی الان هممون کم حوصله وخسته ایم،،منم مادرشوهرم شهرستانه،،وقتی میخوادبیادحالم ...

بخدا سالی دوبار میاد یکهفته می مونه من هیچی نمیگم با روی باز مهمون داری میکنم‌ولی دیگه حوصله اینو ندارم که برای عمل بیاد بخدا 

خب بله حق داری متاسفانه بعضیا با اینکه تمام درمان ها و پزشکا شهر خودشونم هست اصرار دارن بیان تهران منم این مشکل رو داشتم نامادری همسرم برای دردهای جزیی مثل معده و وو یا عملایی مثل کیسه صفرا که همه جا هست میومد تهران من واقعا خسته شده بودم یه بارم تو لفافه گفتم من شنیدم فلانی پیش دکنر خوبی عمل کرده اونجا یه دعوایی راه انداخت همه ازمایشا رو هم داده بود حتی نموند بگیره همه رو ازاد حساب کردیم تا چندماهم قهر کرد بعد غر میزنه مادرشوهر دخترش برای چی میره سر بزنه نوش وقتی دختر ایشون باید تا یازده بخوابه 🙄  

اولا خونه پس شه.. دوما حق داشت ناراحت باشه ،دو هفته خودتو کنترل چه میشه    

عزیزم دعوا داری اگه از لحاظ میگی که خونه مال منه بابام برام خریده ولی مادرم هر دوسال میاد خونم مادر شوهرم سالی ۲بار من حرفی ندارم دیگه واسه عمل نمیتونم 

اولا خونه پس شه.. دوما حق داشت ناراحت باشه ،دو هفته خودتو کنترل چه میشه    

عزیزم وقتشم یکم بد موقع هست الان وقت امتحاناته من خودم تو این دوران نمی تونم غذای خودمم بادو تا بچه درست کنم  یکم خودمون رو بجای دوستمون بذاریم 

عزیزم دعوا داری اگه از لحاظ میگی که خونه مال منه بابام برام خریده ولی مادرم هر دوسال میاد خونم مادر ...

نه بابا چه دعوایی...به خاطر شوهرت چیزی نگو بعدا باهات لج میکنه......اگه باعث ناراحتیت شدم منو ببخش

ببین باید از اول یجوری رفتار میکردی که نیان برا اینجور کارا بمونن من عموم تهرانه همش الکی میگفت مامو ...

بخدا من اینجوری نیستم نمیتونم بد رفتار کنم ولی دیگه از اخلاقم نباید سواستفاده کنن 

عزیزم دعوا داری اگه از لحاظ میگی که خونه مال منه بابام برام خریده ولی مادرم هر دوسال میاد خونم مادر ...

عزیزم اتفاقا کاملا حق داری اینقدر بچه داری وشرایط زندگی َخت شده آدم دیگه حوصله‌ی پذیرایی از یه آدم دیگه ونداره

حق داری...واقعا نمیدونم چرا بعضیا میگن فکر کن مادر خودته...هر کس مادر خودش براش فرق داره 

من خودم به مادرم راحت میتونم بگم امتحان داره بچم و مشکلی پیش، نمیاد خودش متوجه میشه اما شاید به مادرشوهر بگیم فکر کنه خصومتی هست یا مادرخود ادم بیاد خونه بهم ریخته باشه تازه کمکم می کنه انتظاری هم نداره ولی نمیشه از مادرشوهر توقعی داشت بالاخره ادم رودربایستی داره و... 

عزیزم اتفاقا کاملا حق داری اینقدر بچه داری وشرایط زندگی َخت شده آدم دیگه حوصله‌ی پذیرایی از یه آدم د ...

یعنی چی آدم خودش ودعوت کنه مگه یه دختر غریب چه وظیفه ای داره اگه اومد جوری رفتار نکن که بار بعدم تکرار کنه همشم خودت وبزن مریضی زبر و رنگ بازی در نیار که عادت کنه