2777
2789
عنوان

اگر کسی از شهرستان برای عمل بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
نه بابا چه دعوایی...به خاطر شوهرت چیزی نگو بعدا باهات لج میکنه......اگه باعث ناراحتیت شدم منو ببخش

نه عزیزم آخه از این زورم میاد من تهران نیستم قزوینم برادر شوهرم تهران مجردم هست خونه با فول امکاناتم داره چرا اونجا نمیره پیش من میاد با دوتا بچه 

عزیزم اتفاقا کاملا حق داری اینقدر بچه داری وشرایط زندگی َخت شده آدم دیگه حوصله‌ی پذیرایی از یه آدم د ...

کاش شوهرمم بفهمه منم حق دارم خیلی ناراحتم به خاطر این موضوع قهر کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی آدم خودش ودعوت کنه مگه یه دختر غریب چه وظیفه ای داره اگه اومد جوری رفتار نکن که بار بعدم تکر ...

ببین منم میرم خونه مادر شوهرم اونم با مهربونی میزبانی میکنه نمیتونم بد باشم یا اگه اونم میاد منم خوبم و مشکلی نیست ولی برای عمل نمیتونم اصلا توانشو ندارم اصلا 

کاش شوهرمم بفهمه منم حق دارم خیلی ناراحتم به خاطر این موضوع قهر کردیم 

مردا همه همینطورن معلومه نمیگه مادرم نیاد شما زیاد رو نده پشت سر ‌شوهرت همش خودت وبزن به مریصی بگو حالم خوب نیست کارم زیاده

مردا همه همینطورن معلومه نمیگه مادرم نیاد شما زیاد رو نده پشت سر ‌شوهرت همش خودت وبزن به مریصی بگو ح ...

خودش میفهمه و میدونه من چقدر تحت فشارم ولی اسم خانوادش که میاد از این رو به اون رو میشه منطق حالیش نیست دیگه 

اگه به خودت حق میدی دیگه از قهر شوهرت ناراحت نباش چون اگه قهر شوهرت برات مهم بشه خودتو نادیده می گیری و از این به بعد هر موضوع که باب میلش باشه عملی میکنه ناراحتی تورو در نظر نمی گیره به جای چندبار یکبار محکم سر حرفت وایسا و بگو تو زمان امتحانا با دوتا بچه آماده مهمون داری و بعد اونم عیادت نیستم از خونم نمی ترسم زمان و شرایط شو ندارم مادرته وظیفته ببر تهران عمل کنه ببر خونه اون پسرش که هم مجرده هم راحتره اونجا براش بچه هم نیس مزاحم استراحتش باشه خودتم خواستی دو سه روز بمون برس بهش ، اونایی که میگن فک کن مادر خودته من شخصا حوصله مادر خودمم ندارم اون قدیم بود طرف دوماه مونده به عید میومد مهمونی عیدم میموند میرفت شهر خودش الان نه مادر پدر و نه فرزند بیشتر از یک هفته قشنگ تو چهره شون مشخص حوصله هم دیگه رو ندارن

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿