2777
2789

مادر شوهرم برای عمل میخواد از شهرستان بیاد خونمون من دوتا بچه دارم امتحان ها هم شروع میشه از شنبه خودمم درگیر عفونت رحمم که از قبل عید هنوز خوب نشدم یعنی شرایط روحی و جسمی خوبی ندارم مادرشوهرم ۴تا دختر داره جایی هم که زندگی میکنن دکتر های خوبی هست چندتا از اقوام هم عمل انجام دادن راضی بودن حالا نمیدونم چرا اصرار داره بیاد ۲ هفته پیش من به نظر من آدم خونه خودش راحته چرا میخوای بقیه رو اذیت کنی عمل کن بشین خونه خودت دیگه به نظر شما حق با من هست یانه 

چه اشکالی داره؟ خونه پسرشه عزیزم فکر کنید مادرخودتونه

با شما راحت بوده که میاد اونجا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر و ادا های مزخرفش 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

حق با توعه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

خب اره، ولی اگه میتونی به خودش بگو

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....