2777
2789
عنوان

دیوونه بازی های اردوی امروز💃🏻

410 بازدید | 34 پست

https://uupload.ir/view/vid_20230501_224438_493_814.mp4/

امروز برده بودن مارو اردو اینم تو راه و اتوبوس💃🏻😂

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

ᕙ(  • ‿ •  )ᕗ کیف کردم 😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کوچولو هستید شما ها😅😅

کلاس چندمید

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

پاک کن ممکن سو استفاده کنن

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
بزرگن که حداقل راهنمایی دبیرستانن

مدرسه ای که من هستم کلاس شیشمی هاش از اینا بزرگترن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭