2777
2789

دخترم 5 و نیم سالشه از سه سالگی به بعد آلرژی به گزش داره تمام بدنش جای زخمه چون میخارونه جاشون زخم میشه میمونه هر چی هم دکتر بردم بی فایده بوده تو رو خدا اگه کسی تجربه تو خودش یا اطرافیانش داره کمکم کنه چیکار کنم افسرده شدم به خدا دکترش میگه تا 15 سالگی همینجوریه بعد از 15 سالگی بهتر میشه تا اونموقع هم من هم دخترم داغون میشیم که

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان

یه اسپری هست وقتی میزنی دیگه چیزی نمی‌گزه

از داروخانه بخر

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
یه اسپری هست وقتی میزنی دیگه چیزی نمی‌گزه از داروخانه بخر

دارم اونو عزیزم رفته بودیم بیرون کل بدن و دست و پاشو زده بودم بازم نیشش زده بودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترای خواهر من هم همینطورن، الان بزرگه ۱۵ سالشه، کوچیکه ۹ سالشه، ولی جای زخمشون مونده، اما حساسیتشون  خیلی کمتر شده، اینام خیلی دکتر رفتن ولی متاسفانه جاش مونده

دارم اونو عزیزم رفته بودیم بیرون کل بدن و دست و پاشو زده بودم بازم نیشش زده بودن 

نمیدونم والا 

آخه دختر منم حساسه پشه نیش میزنه اینقدر جاش باد میکنه که نگو ولی با اون دیگه نیش نمیزنن 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
عزیزم دخترای خواهر من هم همینطورن، الان بزرگه ۱۵ سالشه، کوچیکه ۹ سالشه، ولی جای زخمشون مونده، اما حس ...

من سه تا بچه دارم دو تا پسرام اصلا اینجوری نیستن فقط دختر بیچارم این آلرژیه مزخرف رو داره سه سالش بود رفته بودیم طبیعت زیر درخت نشسته بودیم نمیدونم اونجا چی نیشش زد برگشتیم خونه فرداش صبح دیدم کل بدنش ریخته بیرون همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش اونجا نمیرفتیم خیلی حالم بده 

عزیزم واقعا بده چون تجربشو دارم تنها و تنها درمانش پماد الکوم elocom هست خارجیه اگر پیدا نکردین مشابهش رو بگیرین بعد از گزش روی گزیدگی ها بصورت نقطه ای تاکید می‌کنم نقطه ای بزنید در جا محل نیش رو کور میکنه و خارش از بین میره من همه راه‌ها رو امتحان کردن تنها چیزی بود که نتیحه داد و البته که بعد از کلی اذیت شدن بیمارستان رازی اینو تجویز کردن آقای دکتر روغنی که خدا خیرشون بده انشالا نتیجه بگیرید

عزیزم واقعا بده چون تجربشو دارم تنها و تنها درمانش پماد الکوم elocom هست خارجیه اگر پیدا نکردین مشاب ...

خیلی ممنون عزیزم امیدوارم بتونم پیدا کنم ببخشید دکتر روغنی تخصصشون چیه و اینکه برای تهرانه؟ 

من سه تا بچه دارم دو تا پسرام اصلا اینجوری نیستن فقط دختر بیچارم این آلرژیه مزخرف رو داره سه سالش بو ...

عزیزم من بچم شش ماهش بود تو یه مسافرت به شهرستان اینطوری شد بمیرم الهی نمیدونید چقدر اذیت شد بچم هیچ کسم نمیفهمید مشکل از کجاست هر آنجه دکتر بگید من بردم تمام کلینیکهای الرژیو زیر پا گذاشتم بیوپسی شد بیمارستان رازی تشخیص دادن به گزیدگی حساسه فقط و فقط الکوم نتیجه داد و برای آرامش و کم شدن خارش شربت هیدروکسی زین 

من خیلی کم سعی می‌کردم اونو بدم چون خواب اوره ولی خارشو التهابو کم میکنه بعدها دکترش گفت کلا حساسیت خون این بچه ها بالاست والا الانم یه پشه از کنارش رد میشه من بند دلم میریزه تازه به مرور بهتر شده خیلی بهتر ولی بازم حساسه

خیلی ممنون عزیزم امیدوارم بتونم پیدا کنم ببخشید دکتر روغنی تخصصشون چیه و اینکه برای تهرانه؟ 

پوست عزیزم تو بیمارستان رازی بودن  اسمشون دکتر ایمان روغنی بود من آنقدر عاجز شده بودم که چندین بار مراجعه کردم نمونه برداری هم شد جای گزیدگی های پسر من اولش مثل کهیر بود گاهی عفونی میشد خارشهای شدید پسرم خیلی کوچیک بود و از التهاباتش می‌فهمیدم چقدر اذیته در عین اینکه ممکنه ساده بنظر برسه از نظر من آزاردهنده ترین مشکله انشالا نتیجه بگیرین دختر گلتون همیشه سلامت باشه

عزیزم من بچم شش ماهش بود تو یه مسافرت به شهرستان اینطوری شد بمیرم الهی نمیدونید چقدر اذیت شد بچم هیچ ...

مال دختر منم بعد از دو سال این دکتر اون دکتر بردن تشخیص دادن که گزشه چقدر الکی انواع داروهای موضعی رو زدم به پوستش، پوستش داغون شده

اگه سفر یا فضای باز میرین این اسپری خوبه که حشرات نزدیک نشن ولی وقتی بگزن هیچ فایده ای نداره

پوست عزیزم تو بیمارستان رازی بودن  اسمشون دکتر ایمان روغنی بود من آنقدر عاجز شده بودم که چندین ...

خیلی ممنون گلم انشالله گل پسر شما هم سالم و سلامت باشه