2777
2789

همدان عشقه

بسیار تمیز ولاکچری

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابحال نرفتم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چای خیلی خوبیه، مردمشم عشقن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
همدان چهار سال بودم درس خوندمبرای زندگی من و تو ساخته نشدهچی بگم بهتافسردگی میگیری

چرا؟

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
چرا؟

چون مردم سردی داره 

با فرهنگ ما فرق دارن خسیسن 

تا سالها بعد از اینکا از اونجا اومدم افسرگیشو داشتم

البته احتمالا شامل همه مردمش نشه اون چیزی که من دیدم شاید 

هیچ وقت آرزو نکن همدان زندگی کنی

فقط دو روز برو بگرد کیف کن والسلام

چون مردم سردی داره با فرهنگ ما فرق دارن خسیسن تا سالها بعد از اینکا از اونجا اومدم افسرگیشو داشتمالب ...

مردمش که خوب بودن هربار ما رفتیم...

اتفاقا گرم هم رفتار کردن، من خودم خوزستانیم شما کجایی؟

چرا خواهر

چون در کامنت قبلی گفتم

خاطراتش الان یادم اومد خیلی برام سخت بود

بهترین جا مکانیه که مردمش همفرهنگت باشن

غریبی کردم چهارسال 

غربتو به عینه دیدم.

قربون شهر خوب خودم و مردم مهربون و خونگرم و مهمون ندازش بشم