2777
2789
عنوان

می خوام سلامتیم رو به یکی قرض بدم

259 بازدید | 22 پست

بهش احتیاج ندارم 

باشه برای کسی که واقعا زندگی کردن رو دوست داره

آرزومه ضربه مغزی بشم اعضای بدنم رو اهدا کنن چون روحم لیاقت این جسم سالم رو نداره

دلم می خواد بخوابم بدون هیچ عذاب وجدانی بدون فکر بدون ناراحتی 

از خودم متنفرم 

کاش میشد

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بده من به خدااا   

ناشکری نکن مریضی نکشیدی که این حرفو میزنی 

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

اگه قبلا توی زندگی تصمیم اشتباهی گرفتی یا کار اشتباهی انجام دادی  اینو بهت میگم که هیییچچچکس نیست که تاحالا اشتباه بزرگ انجام نداده باشه

اگه قابل جبرانه جبران کن  اگر هم نیست خودت رو ببخش و سعی کن تکرار نشه

با خودت مهربونتر باشی بهتره

بیا بده من به خدااا     ناشکری نکن مریضی نکشیدی که این حرفو میزنی

ااینقدر که مریضی روحی کشیدم که دیگه توانایی ادامه ندارم. شاید درد جسم درد روحمو آروم کرد

اگه قبلا توی زندگی تصمیم اشتباهی گرفتی یا کار اشتباهی انجام دادی  اینو بهت میگم که هیییچچچکس نی ...

هم تصمیم اشتباه گرفتم هم کار اشتباه کردم 

اما توانایی جبران ندارم 

نمی تونم کاری بکنم 

انگار ذهنم دیگه قدرت نداره

ااینقدر که مریضی روحی کشیدم که دیگه توانایی ادامه ندارم. شاید درد جسم درد روحمو آروم کرد

هممون مشکل داریم اعصاب روانمونم داغونه ولی هیچ وقت ناشکری نکن انشالله مشکلت حل بشه

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑