2777
2789
عنوان

خدا کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست
برای خودتون و فندقتون از خدا سلامتی و آرامش می‌خوام منم خیلی خواستم بارهای بار با دل شکسته انشاالله ...

مرسی عزیزم انشالله به ارزوی دلت برسی 🤲🤲🤲

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مرسی از قلب و روح پاکتون امیدوارم دعاهای خیری که برام کردین ده برابر بشه و به خودتون برگرده تروخدا ...

ممنونم عزیزم

حتما میبینه همیشه حواسش بهمون هست

دعای مقاتل بن سلیمان و با معنیش بخون نیازی نیست بگی حتما ۱۰۰ بار بشه فقط بخونش هر چقدر که تونستی

امیدوارم هر چه زودتر این نگرانی و ناراحتی از دلت بیرون بره💫

من مطمئنم روزای خوب نزدیکن💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونین کاش بعد ازدواج می‌فهمیدم مشکلمو این که آن همه استرس و قبل ازدواج تحمل کنم و روز عروسیم بشه ...

چرا بهش بد کرده باشی؟مگه تقصیر خودت بوده عزیزم؟ مشکلتون چقدر قابل حله با ای وی اف و اینا درمان میشی عزیزم یا باید به سرپرستی قبول کنی فرزندی رو؟ 

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
چرا بهش بد کرده باشی؟مگه تقصیر خودت بوده عزیزم؟ مشکلتون چقدر قابل حله با ای وی اف و اینا درمان میشی ...

یه بار ivf کردم....

باور نمی‌کنین تو این یه سال ازدواجمم هیچی از زندگی زناشویی حالیم نشد 

از ivf نگم که همش از خدا میخوام سر دشمنمم نیاره......

چون ذخیره ام پایینه تخمکام کیفیتشونم پایینه

کاش میشد قلبمو باز کنم نشون همه اونایی بدم که فکر میکنن جای من بودن آسونه.....

می‌خوام قوی باشم....می‌خوام بهش امیدمو حفظ کنم اما دیگه بریدم 

قلبم دیگه نمیکشه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
عزیزم هر آدمی تو زندگی امتحاناتی داره که باید سربلند بیرون بیاد. تو ناباروری داری. من بلافاصله بعد ا ...

خوشبحالتون‌.....که آنقدر ایمانتون قویه......الان تو این لحظه تمام وجودم پر خشمه.....چون دیگه مطمعنم نیستم منو ببینه.....اگه میدید اگه فقط یک صدم منو میدید....

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
یه بار ivf کردم.... باور نمی‌کنین تو این یه سال ازدواجمم هیچی از زندگی زناشویی حالیم نشد  از ...

همدردیم منم ذخیرم پایینه کیفیت تخمکام کمه و ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم مثل شما🥺چه میشه کرد خیلی سخته منم سنم کمه💔

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
همدردیم منم ذخیرم پایینه کیفیت تخمکام کمه و ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم مثل شما🥺چه میشه کرد خیلی سخت ...

از ته دلی که شکسته دعا میکنم برات

گرچه دعاهای من به هیچ جا نمی‌رسه اما امیدوارم برای شما گیرا باشه 

خوشبحالتون‌.....که آنقدر ایمانتون قویه......الان تو این لحظه تمام وجودم پر خشمه.....چون دیگه مطمعنم ...

از کجا نمیدونی که این برات بهترین تقدیره. یا شاید هنوز وقت بچه دار شدنت نباشه. درک میکنم آدم اوایل که تو ی امتحان وارد میشه به زمین و زمان بدبینه. 

از کجا نمیدونی که این برات بهترین تقدیره. یا شاید هنوز وقت بچه دار شدنت نباشه. درک میکنم آدم اوایل ک ...

یه امتحان آره اما تمام زندگی من امتحان بوده 

بازم دمش گرم💓

از ته دلی که شکسته دعا میکنم برات گرچه دعاهای من به هیچ جا نمی‌رسه اما امیدوارم برای شما گیرا باشه& ...

ممنون عزیزم.تخمک اهدایی نمیخای امتحان کنی؟ دفعه قبل ک تخمک کشی کردی چنتا تخمک داشتی و جنین برات تشکیل شد؟ 

عزیزم الهی بحق آبروی حضرت زهرا هرچه رود ار دامنت سبز بشه خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده.من خیلی دلشکسته و روسیاه به درگاه خدا انوقت اذان که بشه حتما دعا تون میکنم هرجا صدای اذان به گوشم خورد دعا تون میکنم خواهر توروخدا شما هم برا من معاونین.یه بچه سالم و شیرین زبون دارم فقر و نداری آنقدر بهم فشار آورده بعضی وقتا میگم یه چیزی بخوریم دوتا مون بمیریم راحت شیم نه اینکه ببینم بچم داره تو حسرت یه میوه و ...‌بزرگ میشه از آینده ش میترسم .داره مثل خودم بزرگ میشه و من هیچ کاری ازم بر نمیاد آرزوم شده مرگ فقط .دعا کنین خدا یه دری به روم بازکنه😔😔😔

عزیزم الهی بحق آبروی حضرت زهرا هرچه رود ار دامنت سبز بشه خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده.من خیلی دلشک ...

سلام عزیزم ....

خوبی 

مرسی از محبت و دعای خیرت

من تمام تلاشمو میکنم کمکت کنم....

جدا از دعا که با تمام وجود و دل شکستم دعات میکنم اگه میخوای بیا پیوی شرایطتتو بگو 

هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم برات