2777
2789

سلام دوستان من ۲۷فروردین نوبت داشتم برا مشاوره IUI که دقیقا همونروز فهمیدم طبیعی حامله شدم 😍الان ۶هفته و۳روزمه.کیا هم دوره ی من هستن تا یه گروه تلگرام تشکیل بدیم برای استفاده از تجربیات همدیگه؟هر کی موافقه بگه .الهی هرکی دلش بچه میخاد دامانش سبز بشه و مث من خدا سوپرایزش کنه 🙏🙏🙏❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام اقدام کنم عزیزم اولین اقداممه خیلی خیلی استرس دارم از بارداری وحشت دارم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

عزیزم چه خوب خداروشکر 🌹🌹🌹

منکه دوماهه اقدامم چشم انتظاری سخته طاقت ندارم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مبارکههههههه ❤️😍🥰🤩🎈

انشالله قدمش خیر باشه ❤️❤️😍😍

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
من تازه باردار شدم اما نمیدونم میمونه برام یا پوچه باز

منم از بتا دادم امروز ۳۴ بود

نمدونم هس یا پوچه

نمدونم خوشخال باشم یا نراحت

نمدونم ب کسی بگم یانه

نمدونم الان باید چیکاکنم دقیقا؟

مبارکه. منم میخواستم برم برا آی وی اف که طبیعی باردارشدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
منم از بتا دادم امروز ۳۴ بود نمدونم هس یا پوچه نمدونم خوشخال باشم یا نراحت نمدونم ب کسی بگم یانه ...

من امروز تازه موعدم بود .دو روز ب موعدم بتام شده ۶۳ 

دکتر گفت عدد پایبنه😞😞😞😞😞 برای شنبه آزمایش نوشته ممکنه باز پوچ باشه😞

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله