2777
2789
عنوان

تب ۳۸ برا بچه زیاده؟؟؟

178 بازدید | 23 پست

سلام بچم ۱۶ ماهشه قطره استامینوفن بهش دادم تبش ۳۸ هست لازمه شیاف بزارم؟ 

یه سوال دیگه دستگاه تب سنج از این مدل تفتگی ها دارم روی پیشونیش حدود ۳۷ و نیم نشون میده کنار پیشونیش قسمت گیجگاهش ۳۸ نشون میده چرا اینطوره؟

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻
نه به نظرم طبیعیه

یعنی الان تبش خوبه؟ دیگه شیاف نزارم همون هر ۴ ساعت استامینوفن کافیه؟

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸زیاده دوتا دیگ مونده چهل استامینوفن زیاد تاثیر نداره شیاف دیکلوفناک بخر بزار از داروخونه بگو چن وقتشه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
اگه قطرا دادی فعلا شیاف نزار

سه ساعته قطره دادم

۳۸زیاده دوتا دیگ مونده چهل استامینوفن زیاد تاثیر نداره شیاف دیکلوفناک بخر بزار از داروخونه بگو چن وق ...

دکتر شیاف استامینوفن ۱۲۵ داده گفته درصورت تب شدید

نه شیاف نزار  هرکاری رو زیر نظر دکتر انجام بده ببرش دکتر ببین چی میگه

دکتر بردمش قطره استامینوفن و بروفن و شیاف داد. استامینوفن رو دادم تبش شده۳۸ بروفن گیرم نیومد فقط شیاف دارم الان نمیدونم چیکار کنم

۳۸ یه کوچولو زیاده فقط همون استامینوفن رو یه ساعت دیگه دوباره بده ، ۳۷.۵ خوبه و تب حساب نمیشه اما هم ...

هر چهار ساعت دارم استامینوفن میدم همش تبش بین ۳۷ و نیم تا ۳۸ متغیره

دستمال نمدارگذاشتی روی بدنش

هرکار میکنم نمیذاره بدش میاد 😓