2777
2789

با لعاب برنج شروع کنم؟ چند روز بدم؟ بعدش فرنی رو چطور شروع کنم؟ 

بچم رفلاکس داره میخوام یکم زود تر شروع کنم تا بهتر بشه. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعاب برنج منسوخ شده  با فرنی رقیق شروع کن،تست حساسیت هم بگیر

حساسیت داره میخوام با شیر خودم درست کنم، 

چرا منسوخ؟ 🤧

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
بچه من رفلاکس داشت دکتر گف پایان ۴ ماهگی شروع میکنیم غذای کمکی از فرنی شروع کردم  خیلی خوب بو ...

عزیزم دقیقا نوزاد منم مدام بالا میاره برا همین میخوام شروع کنم 

میشه طرز تهیه اش رو بگین؟ 

تا چند روز بدم؟ غذای بعدی چیه و کی شروع کنم؟ چند قاشق بدم 😅ببخشینا

میگن سم آرسنیک داره

وای🥺مرسی گفتین

عزیزم دقیقا نوزاد منم مدام بالا میاره برا همین میخوام شروع کنم  میشه طرز تهیه اش رو بگین؟  ...

اره عزیزم روز اول یه قاشق بده بعد کم کم بهش اضافه کن یه پیاله کوچولو بدی کافیه روزی دو بار اینا 

بعد روزی سه بار کن 

کم کم بده ها معدش درد میگیره 

هیچی یه قاشق آرد برنج رو با یکم شیر سرد بزار جوش یکم ک غلیظ شد بردار بده نوش جان کنه نی نی🤩❤️

دوس داشتی یکمم نبات بزن بهش مزه بده😋

اره عزیزم روز اول یه قاشق بده بعد کم کم بهش اضافه کن یه پیاله کوچولو بدی کافیه روزی دو بار اینا  ...

مرسی دوست گلم زحمت کشیدی عزیزم 

همون که ترویج خیانت میکنه دیگه؟ درست گفتم؟ 

واقعیت ها رو میگه

ینی تو میگی تو مملکت ما خیانت نیست؟؟

نشون دادن واقعیت ها برای کسب تجربه آدماست،نه ترویج خیانت

دلیل خیانت کردن شبکه جم تی وی نیست،اراده سست من و توئه

اینم جوابت

واقعیت ها رو میگه ینی تو میگی تو مملکت ما خیانت نیست؟؟ نشون دادن واقعیت ها برای کسب تجربه آدماست،ن ...

واقعیت رو تو یه فیلم بگه نه هزار فیلم..

واقعیت اینه که چشم ما از چیزی که می‌بینیم به شدت تاثیر میگیره ،اگه خشونت ببینه تاثیرش میشه خشونت، اگه خیانت ببینه خیانت، 

کسی که بشینه پای این شبکه ها حتی یک لحظه خودشو جای نقش تو فیلم و سریال  بذاره یعنی شروع خیانت. 

فکر کردین همه از اول خیانت کار بودن؟ یا یه شبه شدن خیانت کار؟ 

نخیر.... اول چیزی قبح خیانت رو براشون شکسته و بعد هی بخاطر سریال دیدن بهش فکر کردن، بعد هم دست به عمل زدن. 

واقعیت رو تو یه فیلم بگه نه هزار فیلم..  واقعیت اینه که چشم ما از چیزی که می‌بینیم به شدت تاثی ...

اگه اینجوریه که تو میگی،صبح تا شب تو کانال های صدا و سیما از پاک دستی و حجاب و انسانیت و خداپرستی و اینا صحبت میشه.

با این تفاسیر که شما فرمودید الان باید همه مردم مثل اولاد پیامبر میشدند چونکه قبح قضیه اصلا تو شبکه سه و چهار و غیره نشکسته.بس که خانوما با چادر تو فیلما رفتند حموم و از رو جوراب کرم زدند به پاهاشون

چقدددددددددرررررررررر خوش حال شدم برات بچه ات به  دنیا اومده    

جنسیتش چیه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر