2777
2789
عنوان

کل فامیل رو بلاک کردم

145 بازدید | 7 پست

واقعا حس فوق العاده ای داشت از شر یک مشت آدم دخالت کن اعصاب خورد کن فصول تعین تکلیف کن احساس لات بودن و زورگو و تو مخ و  احساس شاخ بودن کردن خلاص بشی 

من بلاک نکردم 

تا حرف میزنن  میزنم تو دهنشون 😄

بهترین کار .‌

هنوز یه نقشه هایی دارم . میخوام فقط یه کلمه درمورد خودم بگن بیان به گوشم برسه . قیامت برپا کنم . ای حال میده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلاک نکردم  تا حرف میزنن  میزنم تو دهنشون 😄 بهترین کار .‌ هنوز یه نقشه های ...

گلم میشه مثال بزنی چجوری میزنی تو دهنشون؟؟

و چجوری قیامت برپا میکنی؟؟

بگو منم یکم یاد بگیرم😶

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
گلم میشه مثال بزنی چجوری میزنی تو دهنشون؟؟ و چجوری قیامت برپا میکنی؟؟ بگو منم یکم یاد بگیرم😶

هنوز که حرفی نزدن به گوشم برسه .‌ اما حرفی بزنن  ۱۰۰ برابرشو میزنم  و تا جایی که  زندگیاشون به جدایی بکشع . تموم اطلاعاتشونو جمع کردم . هم از خودشون هم دخترا و پسراشون .‌هم دامادها و عروساشون . فقط منتظرم یه حرفی تیکه ای بپرونن یا به گوشم برسه . چند بارم خودم حرف پروندم بهشون   اما حرفی نزدن .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .