2777
2789

دخترا سلام

الان یه پیامک واسم اومده برای ترمیم معدل بریم my.medu.ir اونجا ثبت کنیم ترمیم رو

من مدرسه ثبت نام کردم واسه ترمیم الان رفتم تو پروفایل my medu زده ترمیم اما اسم مدرسه رو نزده 

لازمه کاری بکنم؟؟؟؟؟امروز انگار آخرین مهلته

دوستان راهنمایی کنید پلیز

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین؟

اصلا مهم نیست که قبلا مدرسه به صورت حضوری ثبت نام کرده باشین یا نه...

باید وارد سایت ذکر شده بشین و ثبت‌نامتون رو برای ترمیم انجام بدین

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
نه عزيزم اون چيزى نيست اگه تاييديه تحصيلى و كد سوابقت رو دادى مدرسه برات ثبت نام ميكنن . پيامه مهم ...

کد سوابق رو ندادم مدرسه اما همه مدارک دیگه رو دادم ریز نمرات و مدارک تحصیلی و....

یعنی برم مدرسه کد سوابق رو بدم بهشون؟ اگه لازم بود بهم زنگ نمیزدن از مدرسه؟

برای ما گفتن امروز اخرین فرصتشه و بایدتوسایت هم ثبت نام کنین پرینتشو تحویل مدرسه بدین

من ازطریق کافینت اقدام کردم، میتونی کد مدرسه ای که میخوای ترمیم کنی رو بگیری ببینی تولیست مدارس هست یانه

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
سلام خوبین؟ اصلا مهم نیست که قبلا مدرسه به صورت حضوری ثبت نام کرده باشین یا نه... باید وارد سایت ذ ...

چطوری انجام بدم؟ 

الان وارد سایت میشم خودش زده واسم سوابقم رو و نوشته ترمیم اما اسم مدرسه رو ننوشته و توی راهنما گفته که کد سوابق رو ببرید مدرسه

چکار کنم الان؟

کد سوابق رو ندادم مدرسه اما همه مدارک دیگه رو دادم ریز نمرات و مدارک تحصیلی و.... یعنی برم مدرسه کد ...

حالا یا برین مدرسه یا خودتون هرچه سریع تر ثبت نام جدید رو تو سایت انجام بدین

وگرنه ثبت نام قبلی شما باطل میشه...

فقط زودتر اقدام کنین لطفا

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
کد سوابق رو ندادم مدرسه اما همه مدارک دیگه رو دادم ریز نمرات و مدارک تحصیلی و.... یعنی برم مدرسه کد ...

چرا اينجا همه گفتن بايد خودت ثبت نام كنى .

عزيزم مدرسه ما يه گروه زده تو واتساپ و اونجا بهمون گفتن كه اون پيامه مهم نيست بچه هايى كه برگه تاييديه تحصيلى و كد سوابق دادن مدرسه خودمون براشون ثبت نام ميكنيم . حالا برو بپرس مطمعن شو 

حالا یا برین مدرسه یا خودتون هرچه سریع تر ثبت نام جدید رو تو سایت انجام بدین وگرنه ثبت نام قبلی شما ...

میشه مراحل رو بهم بگید من با سیمکارتم وارد my medu شدم اطلاعاتم رو آورد و نوشته بود تو اطلاعاتم ترمیم معدل دیگه جایی واسه ثبت نام نداشت فقط یه ویرایش داشت

شما ثبت نام کردید؟

میشه مراحل رو بهم بگید من با سیمکارتم وارد my medu شدم اطلاعاتم رو آورد و نوشته بود تو اطلاعاتم ترمی ...

بله من ثبت نام انجام دادم

این صفحه براتون باز میشه؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۲۵_۱۵۰۱۰۶_chrome_i677.jpg

من رفتم مدرسه حضوری ثبت نام کردم بعدش که این پیامک اومد رفتم پی وی مدیر مدرسه بزرگسال که اونجا ثبت ...

واقعا؟؟؟؟؟ منم بهمن ماه بزرگسالان ثبت نام کردم الانم تو پروفایلم زده ترمیم معدل اما اسم مدرسه رو نزده

من رفتم مدرسه حضوری ثبت نام کردم بعدش که این پیامک اومد رفتم پی وی مدیر مدرسه بزرگسال که اونجا ثبت ...

متن پیام مدیر دبیرستان بزرگسال ما اینه:

متقاضیان ترمیم و ایجاد سابقه، حتما حتما حتما ثبت نام جدید رو بر اساس این راهنما انجام بدید.

در صورت عدم ثبت نام در سایت، ثبت نام کاغذی شما در مدرسه ابطال می شود.

به دوستان خود که متقاضی ترمیم و ایجاد سابقه هستند نیز اطلاع بدهید

حالا نمیدونم چرا مدیرتون اینطور گفتن... مگر اینکه کد سوابق ازتون گرفته باشن و خودشون براتون انجام داده باشن