2777
2789
عنوان

ترمیم معدل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیایید کنکوریا!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
بله من ثبت نام انجام دادم این صفحه براتون باز میشه؟ https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴ ...

بله بار میشه

وااای خدا خیرتون بده امیدوارم یه رشته خوب قبول بشید

الان چکار کنم؟ این اطلاعات رو کامل کنم؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بار میشه وااای خدا خیرتون بده امیدوارم یه رشته خوب قبول بشید الان چکار کنم؟ این اطلاعات رو کام ...

خواهش میکنم

بله دقیقا منظور از ثبت نام تو سامانه اینه که همین اطلاعات رو تکمیل کنین

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔
بله بار میشه وااای خدا خیرتون بده امیدوارم یه رشته خوب قبول بشید الان چکار کنم؟ این اطلاعات رو کام ...

خب اول که کد دانش‌آموزی رو باید بزنین (کد ملی بدون صفر اول)

سلامتی اون روزی که بیای سر خاکم... دستتو بذاری رو اسمم بگی "دیوونه تو هم رفتی؟!" 💔

اولین ساله که پشت کنکور هستین؟

فارغ التحصیل سال ۱۴۰۰-۱۴۰۱ ؟؟

بله من ثبت نام انجام دادم این صفحه براتون باز میشه؟ https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴ ...

یه سوال الان مدرسه من توی لیست نیست یعنی زده مدرسه متفرقه اونو چکارش کنم؟

و کد رهگیری سوابق رو از کجا بیارم؟

دو گزینه آخر؟

یه سوال الان مدرسه من توی لیست نیست یعنی زده مدرسه متفرقه اونو چکارش کنم؟ و کد رهگیری سوابق رو از ک ...

مدرسه رو نمیدونم راستش باید تماس بگیرید با مدرسه بزرگسالی که برای ثبت‌نام مراجعه کردین و اینو بپرسین

مدرسه رو نمیدونم راستش باید تماس بگیرید با مدرسه بزرگسالی که برای ثبت‌نام مراجعه کردین و اینو بپرسین

کد رهگیری تاییدیه تحصیلی رو از کجا بیارم؟

کد رهگیری سامانه تاییدیه اونو از کجا بیارم؟

وقتی برای ثبت نام حضوری رفتین مدرسه بهتون نگفتن باید وارد یه سایتی بشین و ۲۳ هزار تومن پرداخت کنین و...

اون موقع یه کد براتون ارسال میشد

اگه اون موقع تو اون سایت رفتین و کد رو گرفتین که الان باید کد رو وارد کنین

اگر نه که باید وارد سامانه‌اش بشین و بگیرین کد رو

وقتی برای ثبت نام حضوری رفتین مدرسه بهتون نگفتن باید وارد یه سایتی بشین و ۲۳ هزار تومن پرداخت کنین و ...

چرا هیچی به من نگفتن؟ نه نگرفتم

نکنه خودشون انجام دادن؟

چرا هیچی به من نگفتن؟ نه نگرفتم نکنه خودشون انجام دادن؟

نمیدونم

اگه خودشون هم انجام داده باشن باید یه همچین پیامکی برای شماره‌ای که باهاش ثبت نام کردین اومده باشه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۱_۱۳۳۱۴۲_messages_qak4.jpg

تو گیرنده‌های پیام 30001200 رو جستوجو کنین ببینین از طرفش برا خودتون یا پدر مادرتون براتون پیام اومده یا نه

برای وارد کردن اطلاعات

موارد چهارم و پنجم رو چی وارد کردین؟

پایه تحصیلی و دوره فارغ التحصیلی رو میگم

من از مدیرمون پرسیدم گفتن اگه دیپلم رو از مدرسه روزانه گرفتین باید

پایه رو بزنین دوازدهم

و دوره رو بزنین ضمن سال

(البته اگه مثل من فارغ التحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱ باشین)