2777
2789
عنوان

مادر شدن یعنی ماهی شدن 😆🐟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست

بله

من وقتی بچه اولمو به دنیا آوردم به همه گفتم من غلط بکنم دیگه بچه دار شم 

الان دومی ام آوردم و یادمم نیست چی بود چی شد

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من گاهی انقققققد اذیت میشم اما یک ساعت بعدش یادم رفته😐😶🤣

دقیقا همینه ها😂دختر من حساسیت داره برا همین بی قراریش بیشتره. به سختی میخوابونمش بعد که می‌خوابه به خودم میگم سختیش کجا بود اینکه خیلی جیگره 😐

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

دقیقا منم درد زایمان یادم رفته میخوام بازم زایمان کنم😁😁😁

یادمه اون موقع میگفتم دیگه بمیرررممم بچه نمیخوام

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من قبل ب دنیا اومدن بچه هام عاشق بچه بودم ولی دیگه بچه های دیگرونو دوست ندارم اصلا بچه ی کسی رو بغل نمیکنم نمیبوسم البته بچه هامو خیلی دوست دارم ها نرماله ب نظرتون

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
آره  مخصوصا وقتی تصمیم به اوردن بچه دوم میگیری😂😂😂

وای اره😍

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من قبل ب دنیا اومدن بچه هام عاشق بچه بودم ولی دیگه بچه های دیگرونو دوست ندارم اصلا بچه ی کسی رو بغل ...

آره منم همین بودم الان فقطططط بچه ی خودمو عشق است😂

پس چرا من بعد ۱۴ سال هنوز یادمه؟ استراحت مطلق و تغییر خلق و خو و سزارین سخت☹

میدونی منم یادمه خب دخترم زردی داشت و اینا.. ولی جزئیاتش اصلا یادم نیس.... 

انگار خیلی چیز کوچیکی بوده و در حدی نبوده یادم بمونه

میدونی منم یادمه خب دخترم زردی داشت و اینا.. ولی جزئیاتش اصلا یادم نیس....  انگار خیلی چیز کوچ ...

چه عالی من که بعد ۱۵ سال تک تک لحظه های بد مثل همون اول جلوی چشممه 

هیچ خاطره ی خوبی ام یادم نیست 

متنفرم از حاملگی و ....

متاسفانه من حافظه خوبی دارم پسرم ۵ سال و نیمه اس ولی من یادمه چقدر زایمان و بچه داری سخت بود

عزیزم 😂... ولی شیرینی های خودشو داره 😍

چه عالی من که بعد ۱۵ سال تک تک لحظه های بد مثل همون اول جلوی چشممه  هیچ خاطره ی خوبی ام یادم ن ...

عزیزممم خدا بهت ببخشه بچه ات رو.. 

بهشت هم بخاطر همینا زیر پای مادر هاست... 

البته من هر روز خدا رو شکر میکنم نی نی ها شیرینی ها و لذت هایی هم دارن که بشه بخاطر شون سختی ها و راحت تر سپری کرد😀

عزیزممم خدا بهت ببخشه بچه ات رو..  بهشت هم بخاطر همینا زیر پای مادر هاست...  البته من هر ...

من که هیچ هیچ شیرینی ای یادم نیست 

فقط استرس 

البته شوهرمم یه احمق بود تمام دوران و بارداری و بچه داری یه بار سنگین رو دوشم بود عوض کمک کردن 

کوچکترین اتفاقی تبدیل به فاجعه میشد 

الان یادم میوفته گاهی میشینم به حال خودم و بچه م زار زار گریه میکنم 

من که هیچ هیچ شیرینی ای یادم نیست  فقط استرس  البته شوهرمم یه احمق بود تمام دوران و بارد ...

به خاطر فشار عصبی بچه م بشدت بی اشتها بود 

الانم مثل یه بچه ی ۷ ساله اس اصلا رشد نکرده 

شبا از استرسش خواب ندارم 

اگه همینطوری کوچولو بمونه چی 😢😢😢

دوا و دکتر زیاد بردم ولی بی اشتهایی ش نشد که نشد