به من یک ماه اول بعد به دنیا اومدن دخترم خیلی سخت گذشت، هم یذره افسردگی داشتم هم چون بچه ی اول بود هنوز خودمو با شرایط جدید وفق نداده بودم😬.. بعدش اوکی شدم
ولی الان که چندین ماه از اون زمان گذشته هرچی فکر میکنم یادم نیس چیا به نظرم سخت بود😐خیلی به مغزم فشار آوردم سختی ها یادم رفته.
اینو از چند نفر شنیدما
انگار خدا میخواد ما یادمون بره نه؟
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من که هیچ هیچ شیرینی ای یادم نیست فقط استرس البته شوهرمم یه احمق بود تمام دوران و بارد ...
الهی عزیزم ان شالله از این به بعد برات شیرین باشه
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
به خاطر فشار عصبی بچه م بشدت بی اشتها بود الانم مثل یه بچه ی ۷ ساله اس اصلا رشد نکرده ...
منم بچه بودم همین بودم بی اشتها و لاغر
از بلوغ به بعد بهتر شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیرینیش وجود پسرمه دوست داشتنی ترین موجود دنیاست از نگاه کردن بهش از بوسیدنش لذت میبرم ولی نمیتونم د ...
ای جونم... خدا حفظش کنه. ولی من که قطعا بازم میخوام ولی ایندفعه سر بعدی ها تجربه دارم... مثلا من چند وقته به دخترم پستونک میدم. اگه از اول میدادم خیلی خوابش سنگین تر میشد و آروم تر. همین تجربه شد برایربچه ی بعد
من حافظه ام خییییلی قویه هم روزای خوب و هم روزای بد رو با جزییات یادم میمونه انقدر بارداری سختی دا ...
ای جونم ویار داشتی سر بارداری گلم؟