2777
2789
عنوان

روز معلم

199 بازدید | 12 پست

سلام من سال اولیه که نماینده کلاس شدم 

مبلغ 2تومن جمع شده 

حالا مادرا گفتن تو کلاس جشن هم بگیریم 

چیا باید بخرم 

کارت هدیه گفتن خوبه 1500کارت هدیه بدم 500گل و شیرینی ؟

موضوع دیگه پولایی که بچه ها دادن و اسم بنویسم یا مبلغ و هم بنویسم ضایع نیست !😐

بعد توی یه برگه فقط اسم یا نه یه کارت پستال یا تبریک یا یه نوشته بزارم کنارش

راهنمایی کنید که هیچی بلد نیستم مرسی 

کلاس و چیکار کنیم 

معلمشون اهل جینگول بازی نیست اما دلم میخواد بچه ها یه ساعت هم که شده خوشحال باشن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم جمع شده پول گل اکتفا کن به یه شاخه نهایت بتونی یه جعبه شیرینی خشک بخری موسیقی هم میزارن بادکن ...

نه بابا شیرینی کیلویی هشتادتومن تا صدتومنه ,پونصدمیشه پنج کیلو

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

درسته مبلغ زیادی نیست اما اصرار نکردم به مادرا که خدای ناکرده از روی نارضایتی نباشه 

هر کی دلی پرداخت کرده 

۳۰نفر هستند بچه ها 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه بابا شیرینی کیلویی هشتادتومن تا صدتومنه ,پونصدمیشه پنج کیلو

سی نفر چند کیلو شیرینی لازمه ؟

کیک و نوشیدنی خواستم بگیریم 

مثلا از این شیرین عسلیا با یه ابمیوه 

سی نفر چند کیلو شیرینی لازمه ؟ کیک و نوشیدنی خواستم بگیریم  مثلا از این شیرین عسلیا ب ...

فکرکنم هرکیلو برای هشت نفر باشه شما سه کیلو ونیم بگیر

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
کم جمع شده پول گل اکتفا کن به یه شاخه نهایت بتونی یه جعبه شیرینی خشک بخری موسیقی هم میزارن بادکن ...

عزیزم این تزیین کلاس و کی انجام میدن 

چون جشنمون احتمالا چهارشنبه باشه ؟