2777
2789
عنوان

کسی از من بدبخت ترم هست ؟؟؟

367 بازدید | 28 پست

خداروشکر کنید که یه سقف بالا سرتونه سایه پدر بالا سرتونه نه یک مادر که هیچی کاری نمیتونه کنه براتون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همش میگه تحمل کن اگه کسی بهت حرف زد جوابشو نده که نندازمون بیرون دیگه خسته شدم ازبس که گفتم چشم 

اگه رو حرفش یه حرف زدم باهام بداخلاقی میکنه پیرزنه

مادرم پرستارشه  نزدیک ۸ ماهه منم باهاشم ولی این زنه همش بهم غر میزنه فقط به خودکشی فکر میکنم چرا زندگی من اینقدر مزخرفه

داشتم بامادرم میگفتم خسته شدم بااین کفشا خیلی پاهامو اذیت میکنن  درمیاره میگه اینا چین خریدی مگه میخواستی بری سربازی منم در آوردم گفتم هرکی یه سلیقه ی داره گفت بیا دمپایی هامو بپوش گفتم نمیپوشم مسخرم میکنن تو خیابون میگه کی نگاه تو میکنه آخه

یا اون روز بهش گفتم تلویزیون کم میکنی بهش برخورد همش میگه سرت چرا توگوشیه خسته نشدی اگه بگم  نه میگه نصیحتت هم یعنی مصیبت 

حتی جواب سلامم نمیده ب درستی 

دلم نمیخواد برم اونجا الان کتابخونه ام ۲۲ سالمه پشت کنکوریم دارم برا سال دیگه میخونم 

اون انتظار داره برم ازش عذرخواهی کنم بگم غلط کردم نصیحتت گوش نکردم خونش نه صبحانه خوردم ن شام بامادرم حرفش شد گفت اگه دوست نداره چرا میاریش شاید نمیخواد بیاد من ازاین اعصابم خورده این بی بی سی هست یعنی یه حرف تو دلش نمیوایسه من با پسراش زیاد رودر بایسی دارم اصلا جواب سلامشون آنقدر بزور جواب میدم ولی الان مادرشون همیچی ازمن به بچه هاش گفته دارم دیونه میشم بدم میاد کسی حرفمو جایی بزنه چیکارکنم دوستان ازبس گریه کردم بخدا کور شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای ناراحتی بشین درس بخون تمرکزت رو درست باشه یه آینده ی قشنگ برای خودت بساز...وگرنه با ناله زدن و درس نخوندن روز به روز شرایطت بدتر میشه

موفق باشی عزیزم امیدت به خدا باشه...انشالله بهترین رشته و بهترین  دانشگاه  قبول  شی

عزیزم بدبخت نیستی فقط تو سن حساسی هستی، بزن بر طبل بی خیالی،بلدی؟؟؟ بگو همه چی به یه ورم تا رووووزی که موفق شم، چرا روزاتو با گریه خراب میکنی؟؟ بزار جون داشته باشی برا درس خوندن، رویا پردازی کن، فک کن انقد خوندی سر جلسه کنکور تند تند داری گزینه ها رو رنگ میکنی، تصور کن یه شغل خوب ذاری، تصور کن برا مامانت بهترینا رو داری میخری، باشه خوشگلم؟؟؟دنیا ارزش غصه خوردن نداره

بعدم آدم که پیر میشه غر غرو میشه، اون زن پیره یه کم باهاش راه بیا ، انرژی مثبت بهش بده ، هم اون هم مامانت، اون پیره، مامانت خسته اس، تو چرا از الان مثل اونا داری میشی؟؟ تو جوونی باید شادی تزریق کنی بهشون