2777
2789
عنوان

کسی از من بدبخت ترم هست ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست

باهاش زیاد همکلام نشو همیشه کتاب بگیر دستت حتی اگه نمیخونی به بهانه درس ازش فاصله بگیر

می تونی بری سرکار؟ مثلا بری ارایشگری خیاطی ...

یه جوری باید مستقل بشی 

درس ات رو بخون ولی فقط به کنکور تکیه نکن دنبال شغل باش

بعدشم ادمها پیر میشن به همه گیر میدن به خودت نگیر بذار به حساب سنش

یکم شرایط مادرتو درک کن،نذار کارشو از دست بده،تا دیروقت بمون کتابخونه،رفتی خونه بخواب،دانشگاهم بزن ی ...

بخدا اعصابی نمونده برام 

روز جمعه بود خواستم برم خونه خواهرم گفت میخوای آژانس بگیری یا پیاده گفتم آژانس میگیرم گفت پیاده برو گفتم نمیتونم تازه روز جمعه س خیابوناخلوتن لات پات زیاد هست تو خیابون گفت هیچکس کار کسی نداره منم درآوردم گفتم خاله ازبس نشستی تو خونه خبر ازهیجا نداری درآورد گفت اتفاقا دارم بااعصبانیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اعصابی نمونده برام  روز جمعه بود خواستم برم خونه خواهرم گفت میخوای آژانس بگیری یا پیاده گ ...

اوووووه تو دیگه خیلی حساسی😂 خدایی رو خودت کار کن، حس کردم تو از اون بد اخلاق تری

عزیزم درکت میکنم االان فقط برو یک کاری کن تا اروم بشی اول  برو وضو بگیر دو رکت نماز اگه شد دوست داری کسی متوجه نشه عزیزم شب انجام بده با خدا صحبت  کن هر دردی داری به اون بگو دو اگه باز هم بیقرار و نا ارام بودی قران رو بردار به نیت ارامش دل  یک صفحه اتفاقی انتخاب   کن   نمیگم همه رو  بخون یک ایه بخون خوب نشدی دو ایه تا هر وقت خوب بشی  دلت اروم بشه  بعد  هم به خدا بسپار  بگو فقط برای رضای خودت و دیگه برات عادی میشه حرف مردم هم به هیچی حساب نکن سخته ولی شدنی 

چه حوصله ای داری خدایی کل کل نکن  بگو باشه پیاده میرم و برو دم در سوار اژانس شو وسلام

امروز یه حرفایی زد که من صبحونه نخوردم زدم بیرون حالا نمیدونم چطوری برم خونه عصر چطور باهاش  و درو بشم 

چه حوصله ای داری خدایی کل کل نکن  بگو باشه پیاده میرم و برو دم در سوار اژانس شو وسلام

آفرین ، آدم کم حرف بزنه و کار خودشو بکنه هم رو مخ طرف نباشه هم خودش راحت باشه، فقط با یه چشم و بعدش هم کار خودشو بکنه

امروز یه حرفایی زد که من صبحونه نخوردم زدم بیرون حالا نمیدونم چطوری برم خونه عصر چطور باهاش  و ...

هیچی خیییلی ریلکس، با خنده برو تو ، یه سلام پر انرژی هم بهش بده، به خودت فکر نمیکنی به مادرت فکر کن، روزا رو زهر خودت و اون نکن