2777
2789
عنوان

اطلاع از طلا خریدن

197 بازدید | 16 پست

سلام شب خوش 

خرید طلا برای دراز مدت مثلا ۵_۱۰سال دیگ خوبه ب نظرتون البته طلای دست دوم یا آبشده منظورم نیست ،فکر میکنم بعدا بخوای بفروشی اینقدر از قیمت طلا کسر میشه ک میبینی اصلا سود چندانی نکردی تو این مدت درست فکر میکنم یا نه ؟

روز های آتی فکر می‌کنید چقدر نرخ طلا میره بالا ؟

توصیه ای برای خرید طلا جهت سود کردن دارید بفرمایید .

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرید طلا برای سرمایه گذاری طولانی مدت همیشه عالیه قیمت طلا هم احتمالا بالاتر می‌ره از چند تا طلافرو ...

اوکی فقط احساس میکنم هنگام فروش از قیمت طلا خیلی کسر میشه درسته؟

اتفاقا طلا رو باید به قصد سرمایه بلند مدت خرید

خالم ۱۵سال پیش یه سرویس خرید اون زمان ۵میلیون حالا یه تومن کمو زیاد دقیق یادم نیس

دوسال پیش همونو برد طلافروشی قیمت کرد ۱۲۰ میلیون برمیداشتن

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
اوکی فقط احساس میکنم هنگام فروش از قیمت طلا خیلی کسر میشه درسته؟

به میزان گرمی که طلا داره پول دریافت میکنید اجرت اولیه کم میشه مثلا طلایی رو خریدی ۱۸ تومن ۱۵ تومن پول گرم طلاس ۳ تومن اجرت که کم میشه ولی طولانی مدت طلا خرید سوده 

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

اگه کم اجرت برداری که بهتره اما طلای نو هم تو این بازه زمانی که شما میگین رشد داره و ضرر نمیکنین

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
به میزان گرمی که طلا داره پول دریافت میکنید اجرت اولیه کم میشه مثلا طلایی رو خریدی ۱۸ تومن ۱۵ تومن پ ...

اوکی متوجه شدم 👍

اگه کم اجرت برداری که بهتره اما طلای نو هم تو این بازه زمانی که شما میگین رشد داره و ضرر نمیکنین

مرسیی 🙏

طلا میره بالای ۳ تومن

دقیقا خیلی افتضاح میشه پیش بینی تون چیه مثلا تا چند روز دیگه میکشه بالا؟