2777
2789
عنوان

نظرتون درباره داماد

224 بازدید | 20 پست

اگه پسری که موقع خواستگاری داره خصوصی تو اتاق صحبت میکنه و جواب میده ولی حاضر نیس سرشو بالا بیاره علتی داره ..از روی نحابتش هست یا از دختره خوشش نمیاد 

سینگل به گوری تا ابد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احتمال زیاد نجابت  شاید خجالت میکشه شایدم خانوادش گفتن بره خاستگاری دو دله درکل نمیشه قضاوت ...

هر چی میپرسیدم بدون معطلی و تپق زدن جواب میداد..چن بار خواستم بگم سرتون رو بالا بیارین ولی نشد ..همش چشماش به فرش نگاه میکرد ..

سینگل به گوری تا ابد 
هر چی میپرسیدم بدون معطلی و تپق زدن جواب میداد..چن بار خواستم بگم سرتون رو بالا بیارین ولی نشد ..همش ...

شايد خيلى مذهبى بود

همكارم مذهبيه اصلا به خانما نگاه نميكنه حتى موقع حرف زدن

شاید خجالت باشه. شاید اعتقاداتش اینجوریه که به نامحرم‌ نگاه نکنه. شایدم اعتمادبه‌نفسش کمه

حس میکنم از اعتقادات شون بود وگرنه از طرز صحبت کردنش معلوم بود چجور آدمیه .. همش تو ذهنم این بود نکنه منو یه لحظه  دیده و از ظاهرم خوشش نیومده که نگاهم نمیکنه 

سینگل به گوری تا ابد 
هر چی میپرسیدم بدون معطلی و تپق زدن جواب میداد..چن بار خواستم بگم سرتون رو بالا بیارین ولی نشد ..همش ...

باهات خوب حرف میزد؟اگه خوب وبدون معطلی وملایم وبامحبت حرف میزد فقط نگاهشو میدزدید شاید خجالت میکشید به چشماتون نگاه کنه ولی شما همیشه موقع مکالمه با ینفر حتما به عمق چشماش نگاه کنین میگن میخوای ببینی طرف راست میگه یا دروغ به چشماش خوب نگاه کن ببین چه تغییری احساس میکنی  من خودم بیشتر وقتها حرف زدنی زیاد به چشم ادمها نگاه نمیکنم چون اعتماد به نفس ندارم خجالت میکشم راستش میگم شاید الان مثلا ارایش چشمم بهم خورده😂 یا قیافم یجوری شده که طرف اینجوری نگام میکنه یا یه سوتی میدم واسه همین اینطرف اونطرفو نگاه میکنم😂