2777
2789
آیه ای از سوره انعام هست که سرچ کن نمیدونم چندمین آیه هست بخون پیدا میشه شک نکن بارها برام جواب داده ...

مرسی عزیزم

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
مرسی عزیزم خیلی خوشگل وگرون بود فردا میرم خونه دوستم میگردم اونجا بودم امیدم  اینه اونجاباشه.&n ...

انشالله که پیدا میشه

میشه به صلوات بفرستین که منو عشقم به هم برسیم🥹😍🙈سأحبك دائما🤞❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بچه خواهر منم همین طور.... اما در عوض بچه خواهرشوهرم یک سال هم کوچیک تره انقدر خوب غذا میخوره ...

عزیزمم😂😍نوش جونش

دختر من کوچولو ک بود به هیچ غذایی نه نمیگفت ولی الان فقط یکی دو مدل غذا رو دوس داره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیلی از این ویژگی هایی که گفتی مادرشوهر منم داره با این تفاوت که اون به خودش میرسه اما خونش نه... با ...

وای دقیقا

حالا من ی جور خودمو با خونش وفق دادم ولی وقتی ظاهرشو میبینم اصلا حالم بد میشه خیلی شلخته و نامرتبه

میرم خونشون نمیتونم نماز بخونم چون چادر نمازاشو اصلا نمیشوره همیشه بو عرق میده

چند بار با مانتو خوندم دیدم زود اومد بهم چادرشو داد ولی من داشت حالم بهم میخورد

میرم خونشون سر درد میگیرم همش

شوهرمم دیگه به تمیزی عادت کرده و اونم نمیتونه زیاد خونه مامانش بمونه اعصابش خورد میشه همش زود پامیشه ک بیایم خونه