2777
2789
عنوان

قشنگ ترین حرکتی که از یکی دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زابطه خواهرم و شوهرشرو که میبینم همیشه قلبم اکلیلی میشه. زن و شوهر همش تو کارخیرن. پول براشون کم ارز ...

چقدر خوبه ک هنوز ادمای خوب تو دنیامون هستن از طرف من دستشونو ببوس

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

قشنگ ترین حرکت و مادرم میزنه که هروقت میرم خونشون عصر باشه صبح باشه هر وقت ، یه وعده غذای چرب و چیلی از ناهار یا شامشون واسم نگه داشته میرم میخورم . آخ چقدرررر میچسبه . حتی اگه گشنه هم نباشم بازم گشنم میشه و میخورم و به پرواااااز درمیام از دستپخت مامانم🤤

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

وقتی سرکلاس خسته کوفته بودم اومد ازشهررفتیم بیرون تو شهرستان یه غذا خوری معروف ازم خواستگاری کرد 

البته دوساله ندیدمش

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
سوار اتوبوس شدم کارتم پول نداشت ، پولم همراهم نبود، فقط کارت بانکی داشتم ، بعد با یه بچه کوچیک تو بغ ...

راننده اتوبوسا خیلی مهربونن 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

در حال طلاق با نامزدم بودم شب بود وکیلم زنگ زد درباره کارای طلاق بود و وقت مشاور و اینا نتونستم تو خونه نفس بکشم پسر خاله ام گفت بیا بریم حیاط سرد هم بود گریه کردم و از ناحقی هایی که در حقم شده بود گفتم نزدیک یک ساعت پسر خاله ام با اینکه سردش بود کاپشنشو داد به من و باهام نشست گریه کرد و دلداریم داد واقعا برام ارزشمند بود🙂

وقتی سرکلاس خسته کوفته بودم اومد ازشهر رفتیم بیرون تو شهرستان یه غذا خوری معروف ازم خواستگاری کرد&nb ...

حداقل با خاطرش لبخند میاد رو لبت این کافیه هرچند ک لبخند تلخیه 

عشقم  تو اوضاع کرونا ک مادر از بچه 6ماههش فرار میکرد 

98 درصد  مشکوک ب کرونا بودم .... نذاشت تو ماشینش ماسک بزنم تا بریم تست کرونا بدم .  گفت نمیرم تا بدون ماسک باشی .... نفس بکش ..... 

موقعی ک ازم تست گرفتن   همه همراهها با فاصله و  با دو تا ماسک بودن  اون بدون ماسک دستمو  گرفت بلندم کرد و جلو 30تا از همشهریاش یک دیقه بغلم کرد .....

( گفتم خدا  همشهریات میشناسنت و فهمیدن بغلم کردیااااا.... گفت چ خوب پس همه فهمیدم تو عشقمی )

بعدم تو ماشین بغلم کرد تا خونه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

در حال طلاق با نامزدم بودم شب بود وکیلم زنگ زد درباره کارای طلاق بود و وقت مشاور و اینا نتونستم تو خ ...

با کارای کوچیک میشه خیلی دلا رو شاد کرد گاهی ادم نیاز داره به یکی ک حرفاشو بشنوه 

حداقل با خاطرش لبخند میاد رو لبت این کافیه هرچند ک لبخند تلخیه 

اره شیرین تلخ میگذره کاری نمیشه کرد

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
الان دادم 😂

عشق کردم اصلا

راننده اتوبوسا خیلی مهربونن 

خیلی وقت بود کسی بهم خوبی نکرده بود، این کار خیلی به دلم نشست! خدا خیرش بده! شاید از نظر خودش چیز خاصی نبود ولی برای من اون کار خیلی بزرگ بود! 

یا ارحم الراحمین