2777
2789

پارسال ی مورد خوب بود ک پسره خیلی هم ب دلم نشست

ولی ی داستانایی پیش اومد ک قسمت نشد ک بشه و بعد چند وقت اون ازدواج کرد

بعد از اون ماجرا تا الان ک ی سال میگذره خواستگار زیاد داشتم اما هیچکدوم ب دلم ننشستن چندمورد هم بودن ک علاوه بر اینکه من خوشم نیومده بود اونا هم خوششون نیومده بود و بعد از جلسه اول پیگیر نشدن دیگه

خسته شدم  از بس دیت رفتم ولی هنوز اون ادم اصلی سر راهم نیومده

بعضی وقتا فک میکنم دعا گرفتن برام

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خسته شدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شما فک کردی بقیه دخترا که ازدواج میکنن با موردی میرن که واقعا به کامشونه اگه اینجور باشن شصت درصد از ازدواجا کم میشه هر کس داره با ی مشکل پسر میسازه یکی پول رو میگیرع اما از اون ور پسرع سنش بالاعه مثلا یکی پسره خوبع خانوادش اذیت میکنن و وضع مالیش ضعیفع یکی دیگه پولداره خیانت کاره و .... کم پیش اومده ادمی که همه جوره به دلت باشع اما بهترین کار اینه تا سنی که عجله نداری بگردی براش واقعا بعضی چیزا تو زندگی ان قد اذیت میکنن ادمو

زمانی با همسرم آشنا شدم که خودم اصلا فکر نمی‌کردم و به فکر نبودم . به نظرم فوکس تو بگذار رو موارد دی ...

اخه من ی تجربه تلخ داشتم پارسال

ی ادم سمی چندماه از وقتمو گرفت اخرم با ی بهونه گذاشت رفت

حداقل برای فراموش کردن اون هم ک شذه دلم میخاد زودتر ازدواج کنم

شما فک کردی بقیه دخترا که ازدواج میکنن با موردی میرن که واقعا به کامشونه اگه اینجور باشن شصت درصد از ...

۲۵ سالمه

تحصیلات و شغل خوبی دارم نمیتونم بگم تحصیلات طرف برام مهم نیس

نمیتونم بگم قیافه مهم نیست

خودمون وضع مالی خوبی داریم پس نمیشه گفت پول مهم نیس

اخه من ی تجربه تلخ داشتم پارسالی ادم سمی چندماه از وقتمو گرفت اخرم با ی بهونه گذاشت رفتحداقل برای فر ...

اشتباه دختر خوب ، باید یاد بگیری برای رفع کمبود یا تنهایی یا فراموشی نباید ازدواج کرد ، دیدت به ازدواج خیلی سطحی 

چند سالته ؟

اگه این عجول بودنت باعث بشه تصمیم درستی نگیری کاسه چه کنم چه کنم دست میگیری و میگی کاش اون ضربه می‌خوردم و تحمل میکردم اما ازدواج نه 

واقعا دوستانه میگم ازدواج بدون فکر واقعا اشتباه 

۲۵ سالمهتحصیلات و شغل خوبی دارم نمیتونم بگم تحصیلات طرف برام مهم نیسنمیتونم بگم قیافه مهم نیستخودمون ...

من بابام وضعش خوبه خودم برام پول طرفم مهم نبود چون دختره بسازی بودم از اول شوهرم چهرش خوبه سالمع و ... اما مشکلی که من سر کردم باهاش با خانوادش ی ساختمون زندگی کردیم و خیلی قانونا دارن که مثله زمان قدیمع مثلا ما بریم هر جا میدونن و حتی زنگ میزنن کجایین بیاین یا این که بد میدونن من برم بیرون تنها و اخلاقا و حرفای بدی که بهم زدن و ....  

۲۵ سالمهتحصیلات و شغل خوبی دارم نمیتونم بگم تحصیلات طرف برام مهم نیسنمیتونم بگم قیافه مهم نیستخودمون ...

ببین اول این که اخلاق پسره خیلی مهمه این یکیشه چهره باید به دل بشینه اینم مهمه خانوادش مهم نیستن اون قد فقط مهم اینه ی جا زندگی نکنید