آیلوروفیل_00 مدیر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 عنوان قشنگ ترین حرکتی که از یکی دیدین چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست قشنگ ترین کاری که یکی براتون کرده چی بوده ؟ از اون کارایی ک یهو تو دلتون قند اب شده قلبتون اکلیلی شدهدلتون پر پروانه شدهاز طرف هرکی شوهر دوست پسر رفیق خانواده پ ن : همیشه که نباید تاپیک وایب منفی زد یکمم حال خوب بهم بدیم نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی 1402/02/10 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4403 ما دلمون میخواست با پسرخالت ازدواج میکردی 😂 چون ایرانی نیستی اگه دوست نداشته باشی آخر داستان به عرو ... 😂😂😂نه بابا ما کلا تو فاض خواهر برادری بزرگ شدیم حس اونو نمیدونم اما من به چشم برادر میبینمش مطمئنم اونم منو مثل خواهرش میبینه
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21084 میگم همین کارا رو کردید که زنجیره کرونا قطع نشد 😂😂 هی بغل بغل آهاا .... اره کُل خانواده هامون تک تک کرونا داشتن ... و گرفتن . ب جز منو اون .... همه مون پشت ی سفره نشسته بودیم . و تدارک سفره دیدیم منو اون عجیب کرونا نگرفته بودیم.... حتی مادرش و داداشش و ... اینا هم گرفتن ... همراه خانواده ما ... در صورتی ک اون دو هفته فقط خودش رفت و آمد کرده بود با ما .... زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر