2777
2789
عنوان

شوهرم حق طلاق بهم نمی‌ده

214 بازدید | 28 پست

میگه تنها پشتوانمه 

خیانت کرده گفتم برنمی‌گردم اگه بهم ندی 

راضی نیست و اصرار داره برگرد و پشیمونم و خیلی شکسته شده

یکساله ازدواج کردیم منم میگم فقط حق طلاق بهم بده

موندم چیکار کنم نمی‌خوام زیر تصمیمم بزنم چجوری قانعش کنم میگه میترسم ول کنی بری ترسش تو دلمه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

وقتی بچه نداری

چرا میخوای با یه آدم خیانت کار اونم تازه بعد یه سال ازدواج زندگی کنی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

شوهرت احتمالا قوانین رو نمیدونه

فک میکنه مثلا شما پس فردا میری اقدام به طلاق میگی

دادگاه هم زارت حکم طلاق صادر میکنه😂😂😂😂

اتفاقا کوتاه نیا بگیرش

چون عدم تمکین نمیتونه بزنه

و تو درخواست بدی

مهریه ات حذف نمیشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت احتمالا قوانین رو نمیدونهفک میکنه مثلا شما پس فردا میری اقدام به طلاق میگیدادگاه هم زارت حکم ط ...

پس چجوریه

حتما بگیر 

این حق توست نه پشتوانه اون! اون بوده که خیانت کرده و از اعتمادت سواستفاده کرده

چقدر مرد ایرانی پررو و نفهمه، یه چیزی که حق زن هست رو گرو میگیره بعد خیانت هم می‌کنه بازم زر زر می‌کنه میدم پشتوانه امه 

قانون مردسالار اینجا به مردها حق طلاق داده فکر میکنند واقعا حق اشون هست 

بگو منم میترسم خیانت کنی! منکه این وسط گناهی نکردم تو بهم بی اعتمادی،من چطوری بهت اعتماد کنم وقتی سا ...

میگه بیا بهت ثابت میکنم

پس چجوریه

مگه الکیه هر کی بره دادگاه بگه طلاق میخوام بگن چشم

حق با هر کسی باشه فرق نداره

طرف مقابل هم باید رضایت بده

مگر طرف مشکلی داشته باشه

اکثریت حق زن رو نمیدن

فک میکنن مثلا فردا زنه میتونه بره طلاق بگیره

برعکس این فکرو مردا هم دارن😂

فک میکنن خاله بازیه راحت میتونن طلاق بدن

در صورتی ک زن راضی نباشه

قاضی اصلا قبول نمیکنه

🔴 ولی بگیرش

چون اگر درخواست بزنی مهریه ات حذف نمیشه

و یه چیزی

عدم تمکین فککک کنم دیگگگگ نمیتونه بزنه

چون بهش میگن خودت اجازه دادی ترک کنه

بهش این حق رو دادی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میگه بیا بهت ثابت میکنم

عزیزم این ادم خیلی هم‌پشیمون و نادم به نظر نمیرسه!

بگواگه اومدم خیانت کردی چی؟!چه تضمینی میدی؟

چطوری طلاق رو حق خودش‌که خیانت هم کرده میدونه ولی حق تو نمیدونه...

عجب ادمیه ها....