آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 عنوان قشنگ ترین حرکتی که از یکی دیدین چی بوده؟ 488 بازدید | 46 پست قشنگ ترین کاری که یکی براتون کرده چی بوده ؟ از اون کارایی ک یهو تو دلتون قند اب شده قلبتون اکلیلی شدهدلتون پر پروانه شدهاز طرف هرکی شوهر دوست پسر رفیق خانواده پ ن : همیشه که نباید تاپیک وایب منفی زد یکمم حال خوب بهم بدیم نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی 1402/02/10 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 وایب یعنی چه؟ حس و حال نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی
12ahooooo عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 716 کلاس نهم بودم پسره مدرسه بالایی بخاطر من با یه پسر از مدرسه دیگه دعوا کرد زدش😂😜
آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 کلاس نهم بودم پسره مدرسه بالایی بخاطر من با یه پسر از مدرسه دیگه دعوا کرد زدش😂😜 چقدر تو قانعی عزیزم 😹 نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی
شاه_دخت عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 13202 می ترسم بگم چش بخوره الان رلم....اینکه همیشه پشتمه، همه جا ، همیشه میگه هر کاری داشتی من هستم..به هیچی فکر نکن ..
آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 می ترسم بگم چش بخوره الان رلم....اینکه همیشه پشتمه، همه جا ، همیشه میگه هر کار ... این حرفا همیشه قلب ادمو اروم میکنه بمونین برا هم 🤍 نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی
seshoarsabz عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 3197 من ازون دسته آدمام که لطفای بقیه خیلی تو ذهنم میمونه و قلبم برای چیزای کوچیکم اکلیلی میشه پس هزارتا ازینا میتونم تعریف کنم
آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 باقلوا داغ خرید آورد دم شرکت... با همکارم خوردیم . حسابی پزشو میدادی نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی
لیلایت عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1795 زابطه خواهرم و شوهرشرو که میبینم همیشه قلبم اکلیلی میشه. زن و شوهر همش تو کارخیرن. پول براشون کم ارزشترین چیزه تو دنیا. همش در حال کمک به فقرا و افراد ضعیفن.
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35223 حسابی پزشو میدادی الان دادم 😂 دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
پینگونیوم عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 20024 سوار اتوبوس شدم کارتم پول نداشت ، پولم همراهم نبود، فقط کارت بانکی داشتم ، بعد با یه بچه کوچیک تو بغلم بودم، راننده اتوبوس گفت بلیط نمی خواد، گفت دفعه بعد اگه سوار شدی کارت بزن! خدا خیرش بده! یا ارحم الراحمین
آیلوروفیل_00 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 253 من ازون دسته آدمام که لطفای بقیه خیلی تو ذهنم میمونه و قلبم برای چیزای کوچیکم اکلیلی میشه پس ... تعریف کن تا بقیه حالشون خوب بشه نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :) کاربری دست چند نفره خانوم مارپل اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی