2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 163 پست
واقعا این تاپیک جایه تعریف کردن ازشوهرایه لارجو فریزر پرتون نیست دارین خوشبحالتون بخورید نوش جان دیگ ...

خدا بیشتر بده بهشون ولی واقعا آدم یه حال بدی پیدا میکنه انگار من میگم پاهام قطع شده دیگه نمیتونم راه برم یه عده میان میگن ولی ما پاهامون سالمه الان داریم میرقصیم خیلی خوشحالیم

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
عزیزم اینو ازمن که ده سال سابقه زندگی متاهلی دارم به یادگارداشته باش مردا دوبارتوزندگیشون تربیت میشن ...

پس من چ بدبختم ک بعد ده سال نتونستم پای مادرشو از زندگیم بکشم بیرون...الانم مادرش نوبتی شده رفته شب بخوابه ور دلش...

گوششو پر کنه

الهییییی بمیره😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این تاپیک جایه تعریف کردن ازشوهرایه لارجو فریزر پرتون نیست دارین خوشبحالتون بخورید نوش جان دیگ ...

کاش شوهر من خسیس ک هیچی دو قرون پولم نداشت بجان بچم از وضعیت الانم خوشحال تر بودم

همه مشکلات داریم

اونی هم ک داره فکر کردی با دل خوش میخوره؟؟؟

بخدا دو کیلو فقط تو دو هفته کم کردم قرص اعصاب شروع کردم میخورم

کاش نوم خالی میخوردم با دل خوش

خدا بیشتر بده بهشون ولی واقعا آدم یه حال بدی پیدا میکنه انگار من میگم پاهام قطع شده دیگه نمیتونم راه ...

درکت میکنم گلم غصه نخور زندگی درجریانه انشالله خداخودش کمکت میکنه چله بگیر سوره واقعه بخون رزق وروزی روزیاد میکنه خودم ازش نتیجه گرفتم انشالله شما هم نتیجه بگیرید 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
کاش شوهر من خسیس ک هیچی دو قرون پولم نداشت بجان بچم از وضعیت الانم خوشحال تر بودم همه مشکلات داریم ...

انشالله مشکلات شماهم حل بشه 

باورمیکنی آش نذری روقبول نکردن ازما،،کارگرای ساختمونی قبل ازظهربردیم براشون گفتن نه🤐

من ولی برای کارگرا بردم خیلی خوشحال شدن شاید غذا خوردن بودن ولی بحث کودکان کار جداست همه جا خیلی براشون مظلوم نمایی میشه وضعشم به ندرت بد هست

درکت میکنم گلم غصه نخور زندگی درجریانه انشالله خداخودش کمکت میکنه چله بگیر سوره واقعه بخون رزق وروزی ...

عزیزم ندار نیس درآمدش خوبه ولی میگه جمع کنیم

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.
پس من چ بدبختم ک بعد ده سال نتونستم پای مادرشو از زندگیم بکشم بیرون...الانم مادرش نوبتی شده رفته شب ...

هیچوقت حتی آرزوی مرگ دشمنتم نکن خوب اونم مادرشه حق به گردنش داره پدربزرگ‌من نوبتی شده بود خداشاهده بابام زورش میومد براپدرخودش بره مامانم میرفت بجاش الانم فوت شده کلی ثواب داره بجای حرص خوردن اون یه شبو شماهم بچه هاتو بردار باشوهرت برو کمکش باش 

ولی مشکل بچه ها بی پولی نبودا

ک غصه بی پولی بخورن اینا مشکلشون خسیسی شوهراشون هست.بهتر ک اونور داستانم ببینن 

عزیزم ندار نیس درآمدش خوبه ولی میگه جمع کنیم

عیب نداره درست میشه یه کم مطالعتو ببربالا ترفند یادگیرمیتونی تغییرش بدی