2777
2789
عنوان

با همسری که از خانومای دیگه تعریف میکنه چیکاربایدکرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست
یعنی اگر شوهرش دزدی کرد این خانم هم بره دزدی کنه؟  چشم پاکی یا ناپاکی با وجود اینکه روی زند ...

منکه نمیرم واقعا بقیه آقایونو دید بزنم .همین یکی رو دیدم کافیه برام😅ولی یه جاهایی کوتاه اومدن باعث میشه فکنن چخبره 

بعدم تو این شرایط باید شعورش برسه که بامن چه رفتاری کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سزای عملش رسونده نمیتونی زیادم داغ نکن جدی نشو نشنیده بگیر حرف دلتو بهش بسیار به آرامی بگو و بگو ...

شوهرتم چقدر آدم مزخرفه که حرف دهنشو نمیفهمه ولی بازم تو خانم باش زندگی تو جمع کن مدیییر باش

بخدا که من اصلا چندشم میشه ب مردای دیگه نگاه کنم حتی ،بااینکه همین الانشم خیلیا هستن برن تو چشمم&nbs ...

عزیزم منم بدم میاد از مردهای دیگه تعریف کنم ولی وقتی حرصم میگیره وانمود میکنم که خیلی ازش خوشم اومده ازبس شوهرم عکس زن‌های بیحجاب تو گوشیش داره اعصابم خورد میشه همشون هم پیکر تراشی کردن و اندام خصوصی گنده دارن منو با اونا مقایسه میکنه بهش میگم منم شوهر خوش هیکل و قد بلند دوست دارم برم عکس هاشون رو تو گوشیم ذخیره کنم همش نگاه کنم

شوهرتم چقدر آدم مزخرفه که حرف دهنشو نمیفهمه ولی بازم تو خانم باش زندگی تو جمع کن مدیییر باش

اصلا اینجوری نبوده هیچوقت .براهمینه انقدر میسوزونه منو 

نمیدونم چشه چرا اینجوری میکنه 

عزیزم منم بدم میاد از مردهای دیگه تعریف کنم ولی وقتی حرصم میگیره وانمود میکنم که خیلی ازش خوشم اومده ...

این بخاد تااون حد پیش بره من واقعا تاب نمیارم شما صبرتون زیاده .حالا خودشون تهفه ای باشناااا 

یکی نیس بهشون بگه اینایی که بیرون میبینی با این حقوق چندرغازی ک شماها دارین این شکلی نشدن کلی خرجشونه 😂😂

اصلا اینجوری نبوده هیچوقت .براهمینه انقدر میسوزونه منو  نمیدونم چشه چرا اینجوری میکنه

خواهر من شاید بچگی کرده شاید منظورش چیز دیگه بوده 

البته شما حق دارید حرفای قشنگ و محبت آمیز بشنوید ولی اکثر مردها متوجه این چیزا نیست تو کم کم مدیریتش کن 

زنان خیلی راحت میتونه مرداشو کانترول و مدیریت کنه فقط با محبت و دلبری هیچ وقت از راه زور نمیتونید یک مرد رو وادار به کاری یا عملی بکنید بدتر لج میکنه اگر از طریق زور پیش برید اونم تدابیری میسنجه که آب راحت از گلو تون پاین نره پس بهتره از هنرتون استفاده کنید 

منکه نمیرم واقعا بقیه آقایونو دید بزنم .همین یکی رو دیدم کافیه برام😅ولی یه جاهایی کوتاه اومدن باعث ...

مشکلاتتون رو با شفاف حرف زدن حل کنید

همیشه هم انتظارت از خودت بیشتر باشه تا دیگران