2777
2789
عنوان

با همسری که از خانومای دیگه تعریف میکنه چیکاربایدکرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 37 پست
ازدواجت اشتباه بوده دیگه

چه ربطی داره .یجوری میگین انگار ازدواج درست اینه که همه چیز گل و بلبل باشه .همه اینو میدونن که با هر شخصی هم ازدواج کنی یسری شرایط پیش میاد که شخص دچار چالش میشه و باید حلش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ʕ´•ᴥ•`ʔ کار خیلی اشتباهی میکنه

دفعه دیگه اینجوری گفت تو هم همراهی کن بگو اره منم جدیدا دقت کردم خیلی اقایونم خوش هیکل و خوشتیپ شدن واقعا ادم کیف میکنه میبیندشون از بس ک ب خودشون میرسن😐

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

مثل شوهرمن کوته فکره اینجوری میگه یعنی اگه میخوای دوستت داشته باشم باید شبیه اینا بشی فکر میکنه همه ی اون زن هایی که خوش هیکل هستن با وجود بارداری و کار خونه و خرج نکردن همونطور خدادادی اون شکلی هستن به من میگفت من چقدر بدشانس هستم ولی بعد بیست سال الان یخورده عقلش زیادتر شده‌ چون من هم کم کم از مردهای خوشتیپ تعریف میکنم و وانمود میکنم مرد خوشتیپ میبینم حواسم پرت میشه هر وقت از یه زن خواننده تعریف میکنه میگم اندامش همش مصنوعیه عمل کرده من خودم طبیعی خوشگلم 

از اقایون دیگر تعریف کن

یعنی اگر شوهرش دزدی کرد این خانم هم بره دزدی کنه؟ 

چشم پاکی یا ناپاکی با وجود اینکه روی زندگی زناشویی تاثیر می‌گذاره اما عمل متعلق به عامله و عذاب و ثوابش مال خود شخصه

حتی اگر فقط حرف هم باشه باعث کدورت میشه همین‌طور که استاتر از حرف شوهرش که شاید شوخی بود ناراحت شد

به سزای عملش رسونده نمیتونی زیادم داغ نکن جدی نشو نشنیده بگیر حرف دلتو بهش بسیار به آرامی بگو و بگو وقتی ازینجور حرفا میزنی ناراحت میشم

گاهی وقتها آدم یه واکنشهای رو میشنوه که آدم شاخ در میاره 

مثلا تو چجوری به سزای عملش میرسی هر عملی رو انجام بدی متقابلا شدیدترشو میبینی آخی چرا زندگی تون رو خراب میکنید ها

مثل شوهرمن کوته فکره اینجوری میگه یعنی اگه میخوای دوستت داشته باشم باید شبیه اینا بشی فکر میکنه  ...

بخدا که من اصلا چندشم میشه ب مردای دیگه نگاه کنم حتی ،بااینکه همین الانشم خیلیا هستن برن تو چشمم 

ولی مثل اینکه باید مث خودشون رفتار کرد باهاشون

من  شوهر عمم همین بود انقد شوهرش زنای دیگ ميزد تو سرش دیگه پرو شده بود جلو ماهم ميگفت آخر من گفتم اره مرداي دیگم مثل تو کچل و یه من شکم ندارن خدایی هیکل نگاه کن آدم عاشقتون میشه