2777
2789

بچه ها توی تاپیک های قبلیم گفتم گیر دوتا همسایه ی بد افتادیم ازاونور مدام آزارمون میدن هر بار دچار شوک عصبی و آسیب جسمی میشم اندفعه اندازه ی یک کاسه زانوم ورم کرده چون زنه هولم داد از اون طرف پدر و مادربزرگمم کوتاه نمیان و مدام دارن با اینا جیغ و داد میکنن خیلی خسته شدم حالم خیلی بده … 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این همسایه تون مخل آرامش تون شده . شکایت کنین 

هزاربار کردیم آدم‌های خیلی بدین یکیشون که اراذل و پاچه ورمالیدن یکی از طبقات هم که مدام مرد و پسر میارن و انگشت نمای کل محلن اسم خونه ی ما رو گذاشتن خونه ی محبت و نمیدونم از این چرت و پرت ها بی ابرومون کردن 

خدا همسایه بد نسیب گرگ بیابون هم نکنه کاش جا به جا بشید یا ازشون شکایت کنید اینجوری ک نمیشه

جابجا نمیتونیم بشیم متاسفانه و بدبختی وگرنه میشدیم خیلی آدمای بدین بی شرف هرزه و اراذلن 

یعنی نمیشه هیچکاری کنید؟ شکایت کنید به اسم اینکه مردو پسر میارن یا حتی اوردن همون موقع زنگ بزنید پلی ...

پلیس توی این چیزا دخالت نمیکنه کلا صاحبخونش یک آدم تشنه ی پوله میره این آدم ها رو پیدا میکنه که اجاره دو سه برابری  بگیره نفر قبلی هم که آورده بود پسره همش بوی حشیش و قلیون میومد و دختر و زن میورد توی خونه کثافت کاری می‌کرد بعد صاحبخونش میگفت اینا هیئت دارن آدمای خوبین انقدر گندش دراومد که خونه بغلی ریختن سرشون و بلندشون کردن