2777
2789

من روز سیزدهم سیکل سونو انجام دادم دکتر نوشته با ضخامت آندومتر یازده و یک فولیکول انترال ۲۱ و مقداری مایع آزاد داخل کلدوساک خلفی مشهود است این یعنی چی میتونم باردار بشم یانه یه ماما میگه مایع آزاد یعنی تخمک آزاد شده ولی پس چرا خود سونوگرافی گفت نه آزاد نشده یه سایز بست ویک داری از نظر عفونتم دکترم تازه معاینه کرد مشکلی نبود 

چیکار این چیزا داری؟

بدون استرس اقدام کن 

توکل به خدا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو خوبه یه روز درمیون اقدام کن شاید دوتا فولیکول بوده یکیش ازاد شده یکیش هم می خواد ازاد بشه

واقعا انشالله همینطور که میگین باشه عزیزم برام دعا کنید توکل بخدا خیلی امیدوارم کردی عزیزم ...از دیشبم یه دلدرد های خفیف شبیه پریودی میاد ومیره همش میگم آخه تا دیروز ترشحات تخمک گذاری داشتم یعنی پریودم داره شروع میشه گیج شدم 

اخه من تنبلی خفیف دارم نگرانم همش هشت ماهه اقدامم نشده 

خب با این چیزا بدتر میشی

خود دانی

منم تنبلی داشتم اصلا اهمیت ندادم الان واسه بار دوم باردارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ای جانم مبارکه عزیزم شما دارو مصرف کردی یا طبیعی شد عزیزم 

هر دو از طب سنتی و ورزش کمک گرفتم

البته سالم خوری هم کردم سالها

مثلا نمک و روغن رو طبیعی مصرف میکنم.خیلی تاثیر داره

چندمین اقدام باردار شدی؟

سر دخترم ماه هشتم

الان هم باردارم ماه دوم اقدام باردار شدم

ممنون عزیزم بنظرت هنوز یک شب درمیان اقدام کنم خوبه؟

اره حتما اقدام کن تا تخمکت ازاد بشه، می تونی کیت تخمک گذاری بزاری هر وقت دوخط پررنگ شد بعد فرداش خط دوم کمرنگ شد یعنی تخمک ازاد شده دو سه روز بعدشم اقدام کن دیگه رابطه با جلوگیری داشته باش این مدت پیاده روی برو شکم کمرت و حسابی روغن مالی کن سشوار باد گرم بگیر بادکش انجام بده