2777
2789

نمیتونم باور کنم و گریه کنم 

امروز  هفده روزه

پذیرشش سخته 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اخی غزیزممم خدا بیامرزدش🥺

چند سالش بود؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی غزیزممم خدا بیامرزدش🥺 چند سالش بود؟

۳۶ 

ممنونم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

۳۶  ممنونم

من خواهرزاده ۲۰ سالم ۴ سال پیش از دست دادم 

تا دوسال حالم بد بود 

خب طبیعیه الان ب اون بدی اول نیس وای تکه ای از قلبم برد باخودش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خدا رحمتش کنه به ابن فکر کن که هممون رفتنی هستیم و اینجا یه بازیچه هست و دنیای واقعی اونجا ست و تو ه ...

درک اتفاقات خیلی سخته 

اره هر کسی تا یجا عمر داره 

ممنون

برادر از دست دادن خیلی سخته تا حالا گریه نکردی یعنی براش؟

گریه کردم روزای اول الان ک دورمون خلوت تره نمیتونم باور کنم و گریه کنم

من خواهرزاده ۲۰ سالم ۴ سال پیش از دست دادم  تا دوسال حالم بد بود  خب طبیعیه الان ب اون ب ...

ی حسی دارم 

هر موقع بهش فکر میکنم انگار خودش میاد خاطراتو پاک میکنه 

خاطرات از ذهنم میپره 

نمیدونم چرا اینطور میشم 

روحش شاد

گریه کردم روزای اول الان ک دورمون خلوت تره نمیتونم باور کنم و گریه کنم

حق داری این دلتنگیش تا ابد با آدم می مونه

هرچی میگذره بدتره دلتنگیش چون اولاش دور آدم شلوغه بعدش بیشتر آدم می فهمه اون نیست

خدا بهت آرامش بده عزیزم

راضی باش به رضای خدا

خدایی که خودش داده خودشم می گیره از آدم

دلم خاکستره هر روز از خدا میخوام دنیا تموم بشه هممون بمیریم😔😔فکر برادرزاده هام و زن داداش جوونم رو ...

ای وای از کسی ک با بچه کوچیک میره

ادم اتیش میگیره 

انگار داغت میشه چندتا

هرروز جلو چشم و ادم داغون میکنه