2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من سال ۱۴۰۰برج هشت وهفت بدترین روزهای عمرم بود توشرکتی که هفت سال کار میکردم همه چیز علیه من شده بود تهمتی که من با سه چهار نفر تو محیط کار دوست شدم واسم پاپوش ساختن ولیییییی بدترین روزهای عمرم بود فقط دوستداشتم بخابم بلند نشم بعد هشت سال کار کردن من به این پول نیاز داشتم مطلقه بودم عادت کرده بودم به محیط دیگه تصمیم به ترک کار کردم به همه به دروغ گفتم ازدواج کردم باز پیگیر بودن شوهرت کیه عکسشو بفرست وواییییی داشتم دیوونه میشدم گفتم عید عروسیمه  ...وبعد ازهشت سال مطلقه ومجرد بودن ماه بعدش همین شوهرم اومد خواستگاری ازدواج کردم عید واقعا عروسیم بود.....معجزه ی خدا رو دیدم 

من تا پارسال تو بدترین شرایط ممکن زندگی میکردم شوهرم هر دوهفته و هر ماهی یکبار تا سر حد مرگ جلو خانواده اش کتکم میزدوهمه اعضای خانواده اش خوشحال میشدن 

امسال برای زندگیم یه قدم بزرگ برداشتم وقتی کتکم زد بچه ها رو ول کردم و رفتم خونه بابام از اونور هم شکایت کردم و پزشک قانونی رفتم

من داشتم جدا میشدم و هرروزم گندتر از دیروز بود

هنوز شرایط کاملا عوض نشده ولی خیلی رو به بهبوده

به این باور رسیدم که برای زندگی بهتر باید هرکی فقط رو خودش حساب کنه و کار کنه

مثلا یه اخلاق بدی تو همسرم اذیتم میکنه

اون ممکنه حالا حالاها متوجه نشه و تغییر نکنه

ولی من که میتونم ناراحت نشم

وقتی کمتر ناراحت میشم بهتر حرف میزنیم و حدااقل خالی میشم

این راجع به مشکلات حیاتی و اساسی نیستا همینجوری گفتم ❤️