2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید لطفا

75 بازدید | 8 پست

خانما دخترم از صبح آبریزش بینی داره صداشم گرفته ولی عطسه و سرفه اصلا نداره نمیدونم چش شده دارویی میدونید بهش بدم آبریزش بینیش قطع شه؟

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حساسیت فصلی هست.نگران نباشید سر هفته نکشیده خوب میشه  میشه قرص آنتی هیستامین بهش بدی و هر ق ...

سیتریزین خوبه بهش بدم؟

شاید حساسیته  شربت نئوتادین شربت خوبیه واسه کودکانه

سیتریزین چطور خوبه؟ چون بچس نمیدونم چه دارویی بهش بدم خوبه خیلی بده خیلی بی تجربم

سیتریزین چطور خوبه؟ چون بچس نمیدونم چه دارویی بهش بدم خوبه خیلی بده خیلی بی تجربم

اره سیتریزین هم خوبه ولی نئوتادین مخصوص بچه هاست من پسرم کلا آلرژی داره خیلی بده مدام درگیرم 

اره سیتریزین هم خوبه ولی نئوتادین مخصوص بچه هاست من پسرم کلا آلرژی داره خیلی بده مدام درگیرم 

ممنون عزیزم آره واقعا بچه خیلی اذیت میشه 

ممنون عزیزم آره واقعا بچه خیلی اذیت میشه 

خواهش میکنم عزیزم راستی قطره ی بینی هم خیلی عالیه هر چهار ساعت واسش بریزین و اینکه حمام هم خیلی خوبه باعث میشه ترشحات بینیش خارج بشه تو گلوش جمع نشه یه وقت خدایی نکرده باعث عفونت بشه

خواهش میکنم عزیزم راستی قطره ی بینی هم خیلی عالیه هر چهار ساعت واسش بریزین و اینکه حمام هم خیلی خوبه ...

خیلی ممنونم ازت دعات میکنم خیلی کمکم کردی❤