2777
2789
عنوان

مهریتون با جاریتون در یه حد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 148 پست
چرا باید مهریه ادم اندازه جاری باشه ؟ مگه ارزش ادم ها یکیه ؟😐

تو خواستگاری اصولا خانواده پسر میگن مهریه اون عروسمون انقدره مهریه این عروسمون هم نزدیک اون باشه، وگرنه خود جاری مهم نیست چه برسه مهرشط اسی فکر کنم سؤالش برای این باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دومم، مال من خیلی بیشتره میخواست نزاره اما کاره ای نبود

خانواده همسرت نگفتن قدر اون رسممونه؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
منم منظورم همین  میگم اونا رفتن خواستگاری گفتن مهریه قدر ۲تا عروس دیگمون وگرنه اونا ناراحت میش ...

اونا غلط کردن ناراحت بشن😂😎 همینه ک هست 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

من سومی ام،اونابیشترن،مهریشونم مثل شانسشون بهتراز منه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اومدن خواستگاری شما نگفتن مهریه باید اندازه اونا باشه؟

نه چون هر کسی یه طرز فکری برای آینده اش داره شاید برادر شوهر من تمکن مالی داشته و براش مهم نبوده چقدر مهریه زنش باشه ولی شوهرم وضع مالی اش متوسط بوده و نخواسته خودش رو توی خطر بزاره زندگیه هرکس به خودش مربوطه و خودش تعیین میکنه چقدر مهریه برای زنش بزاره ربطی به بقیه نداره که بخواد شبیه اونها یا به اندازه اونها برازه

البته مهریه من از بقیه جاری هام بیشتره ولی من اون موقع اصلا نمیدونستم واسه اونا چندتاست و اصلا هم نپرسیدم بعد از چند سال فهمیدم

و اینکه یه موقع هایی سکه ارزون تر بوده و بیشتر میزاشتن ولی با گذشت زمان و با این گرونی ها الان کمتر میزارن به تفاوت سالهای ازدواج هم باید فکر کرد ولی بازم نظر من اینه که یه چیز شخصیه و این دیگه چشم و هم چشمی نداره 

جاری اولیم 300 تا بود 

جاری دومی که اومد گفت 400 تا باشه که از اون بیشتر باشه 

بابای منم گفت کمتر از 500 تا قبول نمیکنم 

شبی که فامیل جمع شدن جاری بزرگه تلافی خودشو دراورد😅 اعلام کرد من 300 تا بودم جاری دومی اومد گفت باید از من بیشتر باشه و کرد 400 تا حالا آخریمون از جاری دومی بیشتر باشه و 500 تا 

آخ جاری دومی دیدن داشت🤣🤣 بزور واسه عقد اوردنش 

عفریته کله قندمو تو محضر گذاشت زیر صندلی عروس و دوماد تو فیلم هست... 

بدذات 

منم رفتم نمونه همون قندو خریدم دوباره😒

مشکل که نه برای دوستم خواستگار اومده اینا رسمشون خونه است مهریه ولی اونا میگن باید قدر بقیه عروسا با ...

برای بقیه هر تعداد ک سکه زدن ب همون قیمت خونه بزنن ب نام عروس جدید

خونه خیلی خیلی بهتره برای مهریه