2777
2789

البته دوجلسه رفتم تا الان...نمیدونم هنوز برا قضاوت زوده یا واقعا خوب نیست

کلا فقط حرف میزنه همش دستش رو فرمونه نمیذاره خودم با فرمون کار کنم ک مهارت پیدا کنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمه؟

اره 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
مربی من خانم بود فوق العاده بود

من خیری ندیدم

کوچکترین چیزارو بهم نگفته بود

من همون اول بهش گفتم خانوم من تو عمرم پشت فرمون ننشستم میخوام خوب یاد بدی

همش پاش رو کلاچ بود

بهم نگفته بود وقتی ماشینو روشن میکنی و میخوای حرکت کنی اول چند متر باید با نیم کلاچ بری بعدش میتونی پاتو برداری بخاطر همین ماشینو خاموش میکردم خودم نمیدونستم

مربی مرد که برداشتم از همون اول همه چیزو بهم گفت رفتم قبول شدم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من خیری ندیدم کوچکترین چیزارو بهم نگفته بود من همون اول بهش گفتم خانوم من تو عمرم پشت فرمون ننشستم ...

درسته

ولی مربی خانم بود همون بار اول هم قبول شدم با اینكه منم مثل شما قبل كلاسام اصلا پشت فرمون نشسته بودم

خوب آموزش داد

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
درسته ولی مربی خانم بود همون بار اول هم قبول شدم با اینكه منم مثل شما قبل كلاسام اصلا پشت فرمون نشس ...

آره خب خوب و بد دارن دیگه حتی مردا هم خوب و بد دارن

ولی خب تو منطقه ما به جرات میتونم بگم هر کی با زن برمیداره ناراضیه

عمم دخترداییم و دوستم با زن برداشتن تو جلسه سوم عوض کردن همون بار اول قبول شدن

مربی من زن بود پدرمو درآورد رفتم سه بار رد شدم تو شهری دو جلسه با آقا برداشتم قبول شدم

ربطی به زنو مردیش نداره دیگه بعد سه بار ردشدن باهمون خانمم میموندی قبول میشدی من خودم با خانم اولین بار قبول شدم بستگی به گیرایی خودت داره نه زنو مرد بودن طرف

من خیری ندیدم کوچکترین چیزارو بهم نگفته بود من همون اول بهش گفتم خانوم من تو عمرم پشت فرمون ننشستم ...

اون که دیگه گفتن نداره خودت میفهمی دیگه من الان چهارساله رانندگی میکنم اولین باره اینو شنیدم تو عمل خودم فهمیدم 

ربطی به زنو مردیش نداره دیگه بعد سه بار ردشدن باهمون خانمم میموندی قبول میشدی من خودم با خانم اولین ...

من خیری ندیدم

میگم کوچیکترین چیزارو بهم نگفته بود

همش تو ماشین سرش تو گوشی بود

اما اون آقا همه چی میگفت مثلاً میگفت وقتی می‌خوای از بلوار دور بزنی بخاطر مسافت کم اول باید یه نیم دور فرمون رو بچرخونی سمت راست تا فضای مناسب ایجاد بشه بتونی دور بزنی وگرنه میخوری به بلوار یا مثلاً میگفت هر وقت خواستی دنده عوض کنی اول پاتو از رو گاز بردار دنده که عوض شد دوباره بذار چون ماشین میپره جلو یهو

و خیلی چیزای دیگه

گیرایی مهمه به شرطی که طرف یادت بده دیگه وقتی طرف هیچی نمیگه چه گیرایی

۱۲ جلسه رفتم فقط روندن یادم داد ولی ۲ جلسه با آقا برداشتم همه چی یادم داد

بعضيا همه چيزو نميگن كه رد بشي بازم باهاشون كلاس برداري 

اگه خوب نيس عوضش كن 

بايد حس خوب از مربيت بگيري 

منم همينطورى بودم جلسات اول راضي نبود هي ميگفتم قضاوت نكنم فرصت بدم ولى واقعا تا اخر به جز اينكه بيشتر اعتماد به نفسمو گرفت هيچكارى نكرد

همش هولم ميكرد

همش فكر بقيه بود تا من 

مربيمو عوض كردم بقيه ماشينا به يه ورش نبود ميگفت كاري كه ميگم رو انجام بده به بوق بقيه كار نداشته باش 

مربي خوب خيلي تاثير گذاره