بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه بینی ت استخونی بوده تا 6 ماه صبر کن اگه گوشتی تا 1 سال تغییر میکنه
میدونی چی بدتر کرده حالمو؟اینکه تو مطب بچه هایی رو پیدا کردم که مثل خودم دکتر سربالا کرده ترمیمم کردن چنتا مشکل دیگه براشون درست کرده .الان ناامیدم و میدونم کار دکترم پایین اومدن و تغییر تو کارش نیست
در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
نه گلم اطرافیان که کور نیستن همه تو شک هستن حالو روزمو که میبینن نمیگن حساس شدی میگن برو روانپزشک کن ...
🙁🙁 اینا که بدتر روحیه ت رو خراب میکنن عزیزم . یکم زمان میبره باید صبور باشی. خواهر دوست من اوایل که عمل کرده بود منم نظر شما رو داشتم و باخودم میگفتم آخه چه کاری بود زهرا کرد دماغ به این خوبی الان شبیه مایکل جکسون شده ولی دو ماه قبل بعد از دو سال دیدمش یه دماغ قلمی قشنگ شده بینیش و اومده بود پایین
تا دوسال که طول نمیکشه 😁 من بعد دوسال دیدمش. نهایت تا شیش ماه دیگه مشخص میشه . عزیزم درسته که با خواست خودت جراحی کردی و این با مثال من قابل قیاس نیست اما این همه آدم که تو تصادف نابینا میشن یا زیباییشون رو از دست میدن مگه خودشون رو کشتن؟مجبورن ادامه بدن زندگی ادامه داره 😘صبور باش اعتماد به نفس خودت رو تخریب نکن انشالله درست میشه
تا دوسال که طول نمیکشه 😁 من بعد دوسال دیدمش. نهایت تا شیش ماه دیگه مشخص میشه . عزیزم درسته ک ...
اصلا نمیتونم هیییچ کاری بکنم به شوهرم میگم بیا جدا بشیم من دیگه هیچ کاری ازم برنمیاد ونمیتونم زندگی کنم بچمم ببر چون اونم به پای من افسرده و نابود میشه
در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند