یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوبار عمل کردم بینیم کج شده اصلا اعتماد به نفس ندارم زیاد سمت آینه نمیرم عکس که میگیرم خیلیاشو بعدش پاک میکنم وقتی میخندم بیشتر مشخص میشه برا همین سعی میکنم نخندم همیشه دکترمو نفرین میکنم که خندیدنو ازمگرفت دکتر لقمانی اصفهان متخصص کج کردن دماغه
من ٢هفته پيش جراحى فك انجام دادم خيلييييى داغون شدم به فكر خودكشى هم بودم ولى خداروشكر ورمش خوابيد&n ...
ببخشید عمل فک عمل سختیه
من دندانای جلوم اسیب دیده که باعث عقب رفتن فک بالام شده حس میکنممم خسلییی رو زیباییم تاثیر گزاشته دندونام رو هم سوار نیست دوس دارم عمل کنم میگن عمل خیلی سختیه 😔هزینه اش چقد شد گلی مشکل تو چی بود
ببخشید عمل فک عمل سختیه من دندانای جلوم اسیب دیده که باعث عقب رفتن فک بالام شده حس میکنممم خس ...
من فك پايينم عقب بود عمل سختى نيست ولى اينكه دهنت بسته أست ٢ هفته يكم اذيت كننده أست بخصوص براى من كه بدون نون و برنج سير نميشدم الان فقط با نى مايعات ميخورم تنها سختيش همينه خيلى چهره تغيير ميكنه با عكس و همه داستانا شد م٨٦