2777
2789
عنوان

آبله مرغان بزرگسال

19285 بازدید | 29 پست

سلام به همه من ۳۲سالمه و دوروزه آبله مرغان گرفتم دونه ها خیلی درد ناک هستن و خارش دارن چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟ دکتر هم نرفتم چون شنیدم درمان خاصی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 15اسفند گرفتم نه برو پماد کالامین میده به قرص زود خشک میکنه جوش هارو عنبر نسا هم دود کنه خیلی واسه خارش موثره روزی یه بارهم حموم کن.چهل تا نخود بگیر دستت سه بار بریز رو سرت بگو چله حیوون وانس وجن رو میریزم تا زودتر خوب شی من اینا رو کردم اون نخودم هر روز بکن

مامانم میگفت اگه کسی که عسل ب گردن داره ببینه جوش هارو باید این کارو کرد 

توی بزرگسالی اسمش میشه زونا ابله مرغون نیست مامان منم درگیر شده دوهفته توی چشمش زده و خیلی دردناکه ......قرص باید مصرف کنید حتما دکتر برید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر

علائم اولیش چی بود؟ با فرد ابله ای در تماس بودی؟ قبلا مبتلا نشده بودی؟

در کل مطمئنی ابله است؟!

حتما برو دکتر چون شاید زونا باشه ..... زونا هم ویروس ابله را اگه توی بچگی گرفته باشی با ضعیف شدن ایمنی بدن هر سنی میتونی بگیری .... درد زونا شدید و فقط نواحی که عصب رد شده میزنه بیرون

علائم اولیش چی بود؟ با فرد ابله ای در تماس بودی؟ قبلا مبتلا نشده بودی؟ در کل مطمئنی ابله است؟! حتم ...

اره برادرشوهرم گرفته بود رفته بودیم خونشون حدودا ۲۰روز پیش 

فقط سه روز سر درد شدید داشتم از دیروز هم دونه ریخته بیرون