2777
2789
عنوان

آبله مرغان بزرگسال

| مشاهده متن کامل بحث + 19310 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دونه ها خیلی درد نامه صورتم پره

دکتر برید بهتر میشید ولی دوره خودش رو باید طی کنه ولی درد بدی داره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر

ابله توی بزرگسالی یک کم خطرناکه و احتمال مننژیت و التهاب پرده های مغز هست. حتما رعایت رژیم غذایی داشته باشید. خنکی بخورید ...رب گوجه و غذای سرخ کردنی و میوه های نوبرانه و ادویه جات نخورید.

اگه علائم بعد از 3 روز رو به کاهش داشت خطر رفع میشه وگرنه حتما دکتر برید

توی بزرگسالی اسمش میشه زونا ابله مرغون نیست مامان منم درگیر شده دوهفته توی چشمش زده و خیلی دردناکه . ...

سلام ببخشید زونای چشمش کِی رفت؟واسه منم همه جام زده چشمم هم زده قرمز شده میترسم کم کم بسته شه اخه من می خوام برم دانشگاه کی خوب میشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منم گرفتم خیلی میترسم شمارفتی دکتر میشه راهنمایی کنی

واسه شما جاش رفته یا مونده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
صورتم اصلا نموند بدنم چندتا هس تیره ولی داره کمرنک میشه ولی جا مث چاله بمونه ن ندارم من عکس میزدم صو ...

اها چند روز بعد میره؟من چشمم هم زدم 

سلام گلم

شما آبله گرفتی خیلی سخت بود؟ منم ۳۷ سالمه و آبله مرغان گرفتم خیلی نگرانم دو تا بچه کوچیک دارم که قطعا اونا هم میگیرن کوچیکه فقط سه ماهشه ، 😔

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت