2777
2789

پسرم بیدار شد و گریه میکرد مجبور شدم تاپیکمو بذارم و برم ارومش کنم الان هستین تعریف کنم؟؟

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

من تازه چند روزه میرم اموزش رانندگی برای گرفتن گواهی نامه

چند وقت قبل هم ماشین جدید خریدیم ک ۵۰تاش پس انداز خودم بود البته برا ماشین قبلی هم طلا فروخته بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا امروز تو یه جمعی از خونواده اش نشسته بودیم خاله منم ک همسایمون هست بود  خاله ام گفت قراره ی وام بدون سود بگیره ولی قسطش براش زیاده شاید همه اشو نگیره منم گفتم همه رو بگیر ۵۰تاشو بده برامن، خودم ضامن میشم خودمم قسطشو میدم ..

بعدا برادر شوهرم گفت برا چیته

چون میرم رانندگی به حالت شوخی و‌خنده گفتم میخوام ماشین بخرم اخه راننده بی ماشین نمیشه که

بعد برادرشوهرم گفت این گواهی نامه گرفتن تو یه اختلافی بینتون درست میکنه

منم گفتم چرا اختلاف من و شوهرم نداریم که

شوهرمم هیچی نمیگفت

بعد برادر شوهرم گفت از فردا میخاین مال من مال تو کنید

منم گفتم نخیر من کی مال من مال تو کردم ما هرچی داریم برا دوتامونه

رو ب شوهرم گفتم مگه نه

شوهرمم دراومد گفت پژو رو می فروشم پولتو میدم برو برا خودت ماشین بخر،😐😐😐منو میگی بزور خودمو کنترل کردم

گفتم چرا بفروشی

گفت میخای دوتا ماشین بیاریم ک بیفتیم رو زبون(خونواده شوهرم ب چشم زخم اعتقاد دارن البته فامیل های حسودی هم دارند)

منم گفتم خو اوکی نمیگیرم همون ماشین برا دوتامون کافیه

بعد برمیگرده تو جمع جلو دوتا جاریم و برادراش و خاله ام میگه من ماشینمو (دقت کنید گفت ماشینمو )به پدرمم نمیدم

البته اونا داشتن حرف میزدن خودشون نمیدونم شنیدن یا نه

برادرشوهرمم دید من ناراحت شدم و ممکنه واکنش نشون بدم گفت بسه حالا تمومش کنید

منم اروم ب شوهرم گفتم نمیدی

خیلی رک گفت نه فقط گفتم بشکنه دستم که نمک نداره

بعدش ترسیدم بحث بالا بگیره سکوت کردم تا اومدیم خونه

بعدا برادر شوهرم گفت برا چیته چون میرم رانندگی به حالت شوخی و‌خنده گفتم میخوام ماشین بخرم اخه رانند ...

برادر شوهرت خیلی نفهمه 

شوهرتم شاید بهش برخورده مثلا که گفتی ماشین بخرم شاید فک کرده کنایه زدی که در اینصورت هم باید تو جمع ساکت میشد

وقتی دید ناراحتم اول هی خودشو زد اون راه و سرگرم بازی با پسرمون شد منم طاقت نیاوردم گفتم من تو این زندگی پا به پات زحمت نمیکشم حالا درسته حقوق من نصف درامد تو هم نمیشه اما همه اشو تو همین زندگی خرج نکردم تا حالا منتی گذاشتم هربار بی هیچ حرفی برات طلا نفروختم

گفت خودم خریده بودم برات

دیگه آمپر چسبوندم گفتم وظیفه ات بود بخری میتونستم بهت ندم یانه

گفت حالا چی شده

گفتم چی میخاستی بشه جلوی جمعم خردم کردی

راسته مردا رو نمیشه پیش بینی کرد من چقد ساده دل و صاف بودم نه حساب مخفی داشتم نه پول من پول تو میکردم

گفت حالا من برا کی میخام همه اش برای تو و پسرمونه

گفتم چرا اونجا اینجوری نگفتی

چرا گفتی ماشینم یعنی من حقی ندارم گفت همه اش برای خودت ولی تو تازه داری یاد میگیری میدونی ماشینو بزنی جایی دویست تومن فقط ازش می افته

خوب یاد گرفتی همش دست خودت

گفتم پس چرا پیش خونواده ات نکفتی مال من و پری نداره ....هی الکی میزد به مسخره بازی که تو الکی همه چی رو سخت میگیری من منظوری نداشتم و ....

بعدم انگار هیچی نشده گرفت خوابید ولی من به حدی ناراحتم که دارم می ترکم

برادر شوهرت خیلی نفهمه  شوهرتم شاید بهش برخورده مثلا که گفتی ماشین بخرم شاید فک کرده کنایه زدی ...

اره اون که جدا از دستش حرص خوردم...ولی شوهرم خیلی بد جواب داد درحالی که اومد خونه یه چیز دیگه گفت حس میکنم تحقیر شدم تو‌جمع

گفتم چرا بفروشی گفت میخای دوتا ماشین بیاریم ک بیفتیم رو زبون(خونواده شوهرم ب چشم زخم اعتقاد دارن ال ...

ایکجور کع گفتی شوهرت از قبل توسط یکی پر شده بوده چون این حرفا تو جمع هیچ توجیهی نداره

برادر شوهرت اتیش بیار معرکه شده بعد میگه بسه دیگه  بعضی برادرشوهرا از خواهر شوهر‌بدترن‌😀

ادم بدی نیست برادرشوهرم اتفاقا خودش خیلی تشویقم کرد برم رانندگی یاد بگیرم ولی امشب نمیدونم چش بود چرت و پرت میگفت